Joburile din Romania platite cu pana la 300 de lei pe ora: se fac angajari masive. Pentru 4 ore de munca pe zi, salariul ajunge la 5000 de euro
joburi bine platitelocuri de muncapiata munciiangajari
Piata fortei de munca din tara noastra se bucura de un nou suflu, oferit de intrarea in Romania a celor de la Lemon.io, start-up ucrainean care functioneaza ca o platforma de joburi pentru programatorii independenti. Salariile oferite sunt unele de top, ora de lucru ajungand si la 60 de dolari, iar pentru doar 4 ore de munca pe zi, calculand la 60 de dolari/ora, un angajat poate primi 5.000 de dolari la final de luna.
Lemon.io este una dintre companiile IT mari din tara vecina, care colaboreaza in prezent cu peste 540 de freelanceri din peste 26 de tari. 61 de programatori romani deja lucreaza pentru companie, iar aceasta mai doreste sa recruteze inca 100 de romani talentati. De retinut ca
angajatii romani lucreaza de la distanta!
Printr-un comunicat de presa, compania a anuntat ca a intrat pe piata romaneasca pentru a-si extinde portofoliul de angajati talentati si pentru a atinge obiectivul de 20 de milioane de dolari in venituri in acest an. Compania a fost fondata in 2021 de Aleksandr Volodarsky, Vasyl Dzesa si Anvar Azizov, si a avut o cifra de afaceri de aproape 7 milioane de dolari.
Compania recruteaza atat freelanceri full-time, cat si part-time (minimum 20 de ore de munca pe saptamana). Un programator care foloseste Lemon poate castiga de la 25 de dolari la 60 de dolari pe ora sau chiar mai mult, iar plata se face de doua ori pe luna.
"Europa de Est a fost adesea numita un paradis al dezvoltarii software offshore ... colaboram deja cu 61 de IT-sti romani din Bucuresti, Iasi si Cluj si cautam sa mai aducem 100 de developeri in echipa"
"Ne-am orientat catre specialistii IT din Europa de Est deoarece acestia sunt recunoscuti la nivel global pentru expertiza si dedicarea lor. Deoarece regiunea noastra ofera servicii de cea mai inalta calitate multor companii din Statele Unite si Europa de Vest. Europa de Est a fost adesea numita un paradis al dezvoltarii software offshore.
Ucraina, Romania si Polonia sunt printre tarile est-europene care se pozitioneaza cu mandrie in top 10 atunci cand vine vorba de calitatea serviciilor IT oferite. In plus, specialistii din aceste tari sunt capabili sa comunice in limba engleza la un nivel avansat. Astfel, pentru noi a fost natural sa ne indreptam atentia catre IT-stii romani (...)
In pofida faptului ca exista o concurenta mare intre companiile care vaneaza cei mai iscusiti IT-sti, noi credem ca exista o plaja larga de talente care sunt pregatite sa treaca la urmatorul nivel in cariera, adica sa faca tranzitia de la angajat la freelancer, bucurandu-se de mai multa flexibilitate si independenta. Pandemia si, apoi, inca o data, razboiul din Ucraina, ne-a aratat tuturor ca munca la distanta vine cu un mare avantaj, mai ales in situatii de criza. In prezent, colaboram deja cu 61 de IT-sti romani din Bucuresti, Iasi si Cluj si cautam sa mai aducem 100 de developeri in echipa", spune Aleksandr Volodarsky, CEO si co-fondator Lemon.io.
Un aspect interesant este ca aceasta companie sustine efortul Ucrainei de a-si apara libertatea, motiv pentru care, de cand se afla in razboi cu rusii, Lemon.io doneaza aproape tot profitul catre armata ucraineana.
Foto: pixabay