Editia DevTalks din acest an este construita in jurul a 5 zone de interes adresate participantilor si 4 scene dedicate sesiunilor de continut, sustinute de 40 de speakeri locali si internationali. Anul acesta, evenimentul va avea loc pe 9 iunie la Romexpo, pavilionul C1 si C2.
Aflat la cea de-a treia editie in Bucuresti, evenimentul reprezinta un proiect de referinta reunind lideri ai comunitatii IT si 40 de speakeri din SUA, Germania, Olanda, Anglia si Romania. Printre vorbitorii care pot fi intalniti la eveniment, amintim
„The future of continuous integration” sustinuta de Patkos Csaba, Software Developer la Syneto. In cadrul acestei sesiuni, participantii vor afla ce inseamna continuous integration, cum se va dezvolta aceasta zona in urmatorii 5 ani si cum vor arata ultimele schimbari in automation, AI si DevOPS.
„Lessons learned from building a 5 star app” va fi sustinuta de Cristian Ghera, Mobile Development Team Leader la eMAG si va explica pasii necesari realizarii unui aplicatii 5-star, precum si dificultatile cu care s-au confruntat in cadrul procesului.
„Mobile Wars: HTML5 vs Native” sustinuta de Paul Ardeleanu, Mobile Software Consultant la Lupo. In aceasta sesiune, participantilor li se va expune o noua perspectiva legata de alegerea dintre o platforma omniprezenta si aplicatiile native care pot oferi o performanta mult mai mare.
„Code optimization and effectiveness in Java” va fi tema abordata de Sergey Morenets, Java Evangelist la Provectus IT. Participantii vor afla detalii importante despre scrierea codurilor in mod eficient, pornind de la exemple si cazuri concrete.
„Live hacking demo. See how hackers think so you can defend effectively” va fi sesiunea in care Adrian Furtuna, Founder and Ethical Hacker la VirtualStorm Security, va provoca imaginatia participantilor care vor intelege cum website-urile sau aplicatiile sunt atacate de alte surse externe.
„Ground to cloud” va fi sustinuta de Ciprian Gabriel Dobre, Software Arhitect & DevOps Engineer la Axway. In aceasta sesiune, participantii vor afla raspunsul la intrebarile legate de viitoarele schimbari din aceasta zona si cum sa evite un eventual dezastru pentru companiile dezvoltatoare de software.
Alaturi de cele 4 scene dedicate sesiunilor de continut, experienta DevTalks Bucuresti va fi completata de zone special amenajate pentru valorificarea interactiunii dintre participanti, companiile partenere si speakeri. Zona expozitionala unde participantii pot interactiona cu reprezentantii companiilor partenere si pot afla mai multe detalii despre proiectele acestora. Zona de networking unde participantii pot interactiona cu alti profesionisti din domeniul IT, interactiune care va fi facilitata prin intermediul platformei MyCONNECTOR. O zona dedicata start-upurilor, care este ideala pentru facilitarea comunicarii dintre antreprenori si posibili investitori. Si nu in ultimul rand, amintim de o zona dedicata distractiei, unde pot fi testate gadgeturi si dispozitive smart de ultima ora.
Fun Area, sponsorizata de eMAG este locul in care participantii sunt asteptati in numar cat mai mare pentru a se distra alaturi de prieteni. Acestia sunt invitati sa testeze simulatorul de zbor, care le va oferi o experienta inedita, sa incerce roboteii Sphero BB8 si sa desfasoare competitii cu masinutele Anki Overdrive. Participantii care doresc sa testeze ochelari VR, sa construiasca figurine cu 3D Doodlere sau sa se plimbe cu trotinete electrice sunt invitati sa viziteze standurile dedicate gadgeturilor smart. In plus, tot la capitolul gadgeturi, in cadrul evenimentului, Gnex, in parteneriat cu Ninebot, vor organiza un concurs, iar castigatorii vor primi un smartwatch si o drona.
Evenimentul DevTalks Bucuresti este realizat cu sprijinul partenerilor: IBM, ING Bank, eMAG, Vodafone Shared Services Romania, Ymens, DB Global Technology, Bol.com, Optaros, AdsWizz, Accenture, Ubisoft Romania, Axway, Stefanini Romania, IntraLinks, Orange, EveryMatrix, Endava, Anritsu, Luxoft Romania, DRÄXLMAIER Group, Asseco South Eastern Europe Romania si Brainspotting.
Mai multe detalii despre eveniment pot fi accesate pe www.devtalks.ro sau la sectiunea dedicata proiectului pe www.hipo.ro
Ultimele NOUTATI
Publicitatea din Romania, aproape de 850 milioane euro in 2025. Digitalul castiga teren
Magazinul Unirea: de la vitrina luxului comunist la mallul-fantoma din inima Bucurestiului
Sondaj: Aproape jumatate dintre romani reclama inrautatirea situatiei financiare personale, iar trei sferturi se plang de situatia economica a tarii
Studiu: Calitatea alimentelor, nu doar tipul dietei, scade riscul de boli cardiace. De ce dietele low-fat si low-carb nu sunt suficiente
Oferte last minute vs. rezervari in avans la bilete de avion - avantaje si dezavantaje
Partenerii nostri
Elemente noi care se introduc OBLIGATORIU in REGES ONLINE. Atentie la prevederile legale!
Instruirea SSM la continuarea activitatii dupa pensionare - reglementari cheie
Amortizare apartament fara justificare economica: Ce a decis ANAF intr-un caz concret
Masuri fiscale aplicabile din 1 august 2025 si 1 ianuarie 2026: Ce pregateste Guvernul Bolojan
Inventarierea elementelor de trezorerie: Concepte, etape si exemple practice
Evaziunea fiscala - o amenintare la securitatea nationala: ce este si cum se sanctioneaza
Tichete de 50 lei pe luna pentru facturile la curent: cine beneficiaza si cum te inscrii
Te-ar putea interesa si
Sondaj: Aproape jumatate dintre romani reclama inrautatirea situatiei financiare personale, iar trei sferturi se plang de situatia economica a tarii