Cel mai mare targ de joburi se extinde! Afla in ce orase vor recruta angajatorii de TOP in aceasta primavara

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Cel mai mare targ de joburi se extinde! Afla in ce orase vor recruta angajatorii de TOP in aceasta primavara
Cel mai mare targ de joburi se extinde! Afla in ce orase vor recruta angajatorii de TOP in aceasta primavara
de Redactia Manager la 20 Feb. 2020
Urmareste-ne pe Google News
angajatoricompaniijobindustrie

Catalyst Solutions anunta organizarea celui mai mare targ de joburi din Romania, Angajatori de TOP dedicat tuturor candidatilor, indiferent de nivelul de experienta. Eveniment de cariera consacrat in Bucuresti si Timisoara, Angajatori de TOP se extinde in Constanta, Ploiesti, Pitesti, Craiova si ofera oportunitati de cariera pentru candidatii cu studii superioare si medii care sunt in cautarea unui loc de munca.

  • Angajatori de TOP Timisoara: 20-21 martie, Centrul Regional de Afaceri
  • Angajatori de TOP Bucuresti: 27-28 martie, Sala Palatului
  • Angajatori de TOP Constanta: 11 aprilie, Pavilionul Expozitional
  • Angajatori de TOP editia virtuala la nivel national: 6-26 aprilie, pe www.hipo.ro
  • Angajatori de TOP Ploiesti: 9 mai, Hotel Prahova PLAZA
  • Angajatori de TOP Pitesti: 14 noiembrie, Hotel Ramada
  • Angajatori de TOP Craiova: 7 noiembrie, Teatrul National “Marin Sorescu”


 

Companiile interesate sa participe la Angajatori de TOP se pot inscrie online printr-un e-mail la adresa angajatori@catalyst.ro, pana pe data de 6 martie.

Candidatii pot participa gratuit la eveniment prin simpla completare si descarcare a CV-ului tip Barcode, pe www.hipo.ro/angajatoridetop.

 

Primavara aceasta, candidatii sunt invitati sa ia initiativa in dezvoltarea carierei lor si “sa ia taurul de coarne” la Angajatori de TOP

 

De la prima editie din 2006, Angajatori de TOP a devenit un eveniment de cariera de referinta pentru piata de resurse umane din Romania, care se adreseaza persoanelor care isi cauta un loc de munca, indiferent de nivelul de experienta. In 2020 Angajatori de TOP isi mareste sfera de oportunitati de cariera si reuneste companii de renume, multinationale si locale, pregatite sa prezinte ofertele actuale cu locuri de munca pentru candidatii din Bucuresti, Timisoara, Constanta, Ploiesti, Pitesti si Craiova. Anul acesta, peste 390 dintre cele mai mari companii din tara, vor recruta la Angajatori de TOP.
 

O alta noutate reprezinta conceptul acestei editii, “anul acesta iei taurul de coarne”. Indiferent de experienta, toate persoanele care isi doresc sa se angajeze sau sa dea un refresh carierei si nu au preluat initiativa pana acum, sunt incurajati sa participe la Angajatori de TOP, locul unde vor gasi jobul dorit si consilierea de care participantii au nevoie pentru a-l identifica. Candidatii acestei editii Angajatori de TOP se vor tranforma in adevarati toreadori in arena joburilor, asteptati sa atraga victoria de a-si gasi locul de munca dorit. Angajatorii vor fi pregatiti sa se intreaca in oferte, beneficii extra salariale, activari etc. pentru CV-urile participantilor.

 

Top industrii cu cele mai multe joburi in functie de oras la Angajatori de TOP
 

“Decizia de extindere a targului de joburi Angajatori de TOP la nivel regional, respectiv in Constanta, Ploiesti, Pitesti si Craiova a rezultat atat din nevoia companiilor locale de a acoperi posturile disponibile cat si pentru a oferi candidatilor cu toate nivelele de experienta o varianta practica de a interactiona in mod direct cu reprezentantii companiilor, in vederea obtinerii locului de munca dorit. Candidatii sunt asteptati in numar cat mai mare la locatiile evenimentului in functie de oras, pentru a descoperi facil oportunitatile de cariera disponibile.” declara organizatorii

Companiile de top, multinationale si locale, au obiectivul de a recruta in aceasta primavara candidatii potriviti pentru pozitiile deschise. Oportunitatile difera in functie de nevoile fiecarei companii in parte si industria din care acestea fac parte.

In Bucuresti companiile au disponibile peste 11.000 de pozitii deschise pentru cei care doresc sa se angajeze. Printre domeniile cu cele mai multe joburi in Capitala se numara IT&C si Financiar-Bancar, in timp ce in Constanta candidatii pot alege din cele peste 2.000 de locuri de munca din industrii variate precum Servicii&BPO, Hotelier sau Retail.

Angajatorii din Timisoara au peste 3.000 de oportunitati de cariera active, iar industriile precum Inginerie sau Automotive sunt foarte ofertante. In Ploiesti companiile ofera tuturor candidatilor peste 2.000 de locuri de munca si o sansa mai mare de a se angaja in domenii precum Productie sau FMCG.


 

Ce companii si-au anuntat prezenta la editia din primavara Angajatori de TOP
 

Primavara incepe cu oportunitati de cariera la Angajatori de TOP pentru toti candidatii, care indiferent de nivelul de experienta au ocazia de a-si gasi jobul potrivit printre ofertele companiilor multinationale si locale prezente la targ, in domenii precum: IT&C, Bancar-Servicii Financiare, Inginerie, Servicii&BPO, Automotive, Retail, FMCG, Audit si Consultanta etc.

Printre companiile care si-au anuntat deja prezenta la Angajatori de TOP se numara: Adient Jimbolia, Akwel Automotive, Allianz Technology, Automatic Data Processing (ADP) Romania, Axway, Banca Transilvania, BCR, BearingPoint Romania, Biofarm, Bosch Service Solutions, BRD, British American Tobacco, CGI, Coca-Cola HBC Romania, Cofco International, Cognizant Softvision, Computer Generated Solutions Romania, Continental, Decathlon Production, Dell Technologies, Deloitte, Deltatel, dm drogerie markt, Doka, Dynata, Elektrobit, Emia.com, enel, ENGIE Romania, EY Romania, Finastra, Genpact, GiGroup Romania, Groupe Renault Romania, Hella, HP Inc, Huf, Kalypso, Kaufland Romania, Kellogg's, Kimball Electronics, LSEG in Romania, Mahle, Mantu, Medicover, Mega Image, Metro Cash & Carry Romania, Michelin, msg Systems Romania, Nestle, Nokia, OMV Petrom, P&G, Penny Market, PepsiCo, Philip Morris Romania, Playtika, PORR Construct, Raiffeisen Bank, Randstad, RapidSolution, Regina Maria, Romfracht, Rompetrol, SAP, Schlumberger, Societe Generale European Business Services(SG EBS), Stefanini, Teleperformance, TELUS International Europe, The Acces Group, Toluna, Ursus Breweries, Varroc - Elba Electronics, Veeam Software, Virtual7, Visteon, Vitesco Technologies, Walter Group Austria, Webasto, Wipro, WRO, Yazaki Component Technology, ZF - Automotive R&D Timisoara.

 

Persoanele interesate sa afle mai multe detalii despre targul de cariera Angajatori de TOP pot accesa portalul www.hipo.ro unde vor gasi sectiunea dedicata evenimentului: https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop.

 

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie romaneasca de consultanta in resurse umane, specializata in solutii de recrutare si employer branding. In cei 14 ani de experienta, Catalyst a devenit cunoscuta pentru unele dintre cele mai mari proiecte si evenimente din domeniu, precum :

  • www.hipo.ro, singurul portal de cariera dedicat exclusiv candidatilor cu studii superioare;
  • Angajatori de TOP, cel mai mare targ de cariera din Romania, care are loc la nivel national in Bucuresti, Timisoara, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Craiova si online, pe www.hipo.ro;
  • DevTalks, eveniment care reuneste 2.000 de profesionisti IT pasionati de Web, Java, Security, Big Data & Cloud, DevOps, Emerging Tech, Product Management, Digital Transformation, Mobile, QA&Testing si SAP
  • Top Talents Romania, program care identifica si premiaza cei mai valorosi 250 de tineri romani;
  • Studiul Cei mai doriti angajatori, cel mai cuprinzator instrument de pe piata, care masoara gradul de atractivitate al brandurilor de angajatori, precum si asteptarile pe care candidatii le au de la acestia.

Ultimele NOUTATI

3 moduri de a purta costumul de dama
Life Style

3 moduri de a purta costumul de dama

today28 Mar. 2024
Joburile din Romania pentru care nu bate nimeni la usa patronilor:
Companii

Joburile din Romania pentru care nu bate nimeni la usa patronilor: "Nu vor sa munceasca"

today28 Mar. 2024
Pregatiti-va de noi scumpiri: sectorul Constructiilor, pus la pamant de preturile mari
Ultimele stiri economice

Pregatiti-va de noi scumpiri: sectorul Constructiilor, pus la pamant de preturile mari

today28 Mar. 2024
Anunturi apartamente ieftine de vanzare in Dubai: cat te costa sa te muti in Capitala Luxului
Imobiliare

Anunturi apartamente ieftine de vanzare in Dubai: cat te costa sa te muti in Capitala Luxului

today28 Mar. 2024
Depozitele bancare pot sa fie mai paguboase decat banii la saltea: cum trebuie sa calculezi castigul, de fapt. Nu dupa dobanda simpla
Financiar-Bancar

Depozitele bancare pot sa fie mai paguboase decat banii la saltea: cum trebuie sa calculezi castigul, de fapt. Nu dupa dobanda simpla

today28 Mar. 2024
Cel mai important eveniment din istoria recenta a Romaniei
Analize

Cel mai important eveniment din istoria recenta a Romaniei

today28 Mar. 2024
250.000 de romani nu au serviciu, sunt someri. Cum traiesc acesti oameni?
Companii

250.000 de romani nu au serviciu, sunt someri. Cum traiesc acesti oameni?

today28 Mar. 2024
Tara europeana unde pensionarii primesc 2.000 de euro lunar de la stat: sunt cei mai fericiti oameni din lume
Economie

Tara europeana unde pensionarii primesc 2.000 de euro lunar de la stat: sunt cei mai fericiti oameni din lume

today28 Mar. 2024
Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Partenerii nostri

Te-ar putea interesa si

Pregatiti-va de noi scumpiri: sectorul Constructiilor, pus la pamant de preturile mari
Ultimele stiri economice

Pregatiti-va de noi scumpiri: sectorul Constructiilor, pus la pamant de preturile mari

today28 Mar. 2024
Anunturi apartamente ieftine de vanzare in Dubai: cat te costa sa te muti in Capitala Luxului
Imobiliare

Anunturi apartamente ieftine de vanzare in Dubai: cat te costa sa te muti in Capitala Luxului

today28 Mar. 2024
Depozitele bancare pot sa fie mai paguboase decat banii la saltea: cum trebuie sa calculezi castigul, de fapt. Nu dupa dobanda simpla
Financiar-Bancar

Depozitele bancare pot sa fie mai paguboase decat banii la saltea: cum trebuie sa calculezi castigul, de fapt. Nu dupa dobanda simpla

today28 Mar. 2024
Cel mai important eveniment din istoria recenta a Romaniei
Analize

Cel mai important eveniment din istoria recenta a Romaniei

today28 Mar. 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
x