Pana acum autoritatile s-au ocupat de curatarea terenului de constructii care nu vor mai fi utile asa incat de astazi sa inceapa construirea celui mai mare Aqua Park din sud-estul Romaniei. Acesta va avea o capacitate de 3.500 de persoane, iar constructorii precizeaza ca suprafata utila va fi de peste 22.000 de metri patrati. Autoritatile vizeaza atragerea de turisti odata cu finalizarea acestei investitii, atat din orasele invecinate cat si din Ucraina si Republica Moldova, avand in vedere ca va fi un obiectiv unic in zona.
Termenul pentru finalizarea investitiei este fixat in luna noiembrie a anului viitor, insa constructorii dau asigurari ca vara viitoare va putea fi utilizata zona de plaja si cel putin una dintre piscine.
Investitia practic redefineste complet ceea ce galatenii cunosc sub denumirea de Plaja Dunarea, asta pentru ca pe locul fostelor bazine cu valuri, acum va fi construit unul dintre cele mai complexe parcuri acvatice. Proiectatii s-au gandit sa pastreze frumusetea si traditia bazinelor cu valuri care vor fi dotate cu un sistem performant si ecologic de producere a valurilor (maxim 60 de cm). Vor fi construite piscine de relaxare cu hidromasaj si zone de beach bar, piscina pentru aterizare la toboganele destinate adultilor, piscine pentru copii cu tobogane pentru toate categoriile de varsta, tobogane cu aterizare lenta orizontala pentru cei care nu stiu sa inoate dar doresc sa testeze senzatiile unice oferite de alunecarea pe apa.
Cei care vor dori sa isi petreaca timpul liber la Plaja ”Dunarea” vor beneficia de facilitatile prevazute in zona de Food, unde spatiile vor fi scoase la licitatie in cel mult o luna de zile, pentru cei care vor dori sa desfasoare activitati comerciale in incinta. Proiectul Plajei Dunarea prevede inclusiv amenajarea unor terenuri de sport si zona pentru organizarea unor evenimente ce va fi dotata cu ecran pentru proiectii.
Cea mai mare atractie la Plaja Dunarea, in afara de piscina cu valuri, careia autoritatile galatene ii duc traditia mai departe, va fi unul dintre cele mai inalte tobogane, cel care atinge aproape 20 metri.
Tarifele vor fi pentru toate buzunarele, astfel sunt gandite doua categorii de preturi, atat pentru cei care vor dori sa faca doar plaja dar si pentru cei care vor dori sa aiba acces in zona de Aqua Park. Accesul in incinta se va face pe baza de bratara, pe care, la intrare, va fi incarcata suma pe care vizitatorul considera ca o va cheltui, in felul acesta evitandu-se evenimente neplacute de tip furturi sau chiar evaziune fiscala. Biletele vor putea fi achizitionate si online pentru a facilita accesul celor care vin din alte localitati.
Ultimele NOUTATI
Inflatia si instabilitatea politica, principalele temeri ale producatorilor romani
Bitcoin stabileste un nou prag istoric: de ce moneda digitala domina din nou piata cripto
Ce este colectarea selectiva a deseurilor si de ce conteaza pentru mediu si societate?
Romania urca in clasamentul avutiei nationale: salt de 4 pozitii pana pe locul 29 in Europa
Fraudele de tip spoofing fac ravagii: cum ajung romanii victime ale noii escrocherii
Partenerii nostri
Incadrarea in munca a persoanelor cu handicap! OBLIGATIILE angajatorilor si amenzile de 50.000 lei
Desfiintarea unor posturi. Procedura, etape, conditii
Dreptul la pensia privata din Pilonul II. Cum, cand si in ce mod se poate retrage suma depusa?
Plata dividende catre o persoana fizica nerezidenta: Ce obligatii fiscale are societatea din Romania
Reglementarea licentelor de transport: Tipuri si acte necesare
Contractul de mandat: Care sunt obligatiile unui administrator
Cum functioneaza tichetele de masa: Ce sunt, cine le emite, ce spune legea
Te-ar putea interesa si
Ce este colectarea selectiva a deseurilor si de ce conteaza pentru mediu si societate?
Romania urca in clasamentul avutiei nationale: salt de 4 pozitii pana pe locul 29 in Europa