Toamna se numara joburile! 5.000 de joburi la Angajatori de TOP Bucuresti pe 14-15 octombrie

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Toamna se numara joburile! 5.000 de joburi la Angajatori de TOP Bucuresti pe 14-15 octombrie Toamna se numara joburile! 5.000 de joburi la Angajatori de TOP Bucuresti pe 14-15 octombrie
de Redactia Manager la 12 Oct. 2016
Urmareste-ne pe Google News
angajatori de topjobcariera

In aceasta toamna, targul de cariera Angajatori de TOP revine cu 3 editii. Evenimentele vor avea loc in Bucuresti (14-15 octombrie), Timisoara (21-22 octombrie) si online, printr-o editie la nivel national (31 octombrie-13 noiembrie). Editia din Bucuresti, 14-15 octombrie, reuneste 100 de companii si 5000 de joburi. Accesul la eveniment este gratuit in baza inscrierii pe www.hipo.ro

In ce domenii vor sa se angajeze cei care sunt in cautarea unui job?

In contextul in care numarul studentilor a scazut aproape la jumatate fata de anul 2008, pentru companii devine o necesitate construirea unui brand puternic de angajator pentru a se asigura ca vor atrage candidatii de care organizatia are nevoie. Anual, studiul “Cei mai doriti angajatori” le ofera companiilor informatii cu privire la publicul tinta si comportamentul acestora pentru adaptarea strategiei de employer branding. De exemplu, rezultatele studiului din acest an indica domeniile in care isi doresc sa lucreze candidatii din Bucuresti: industria IT (37%), urmata de Consultanta (22%), Audit si Contabilitate (18%), Marketing (18%), Banking (16%), HR (13%) si Telecom (12%) sunt cateva dintre cele care se afla in topul preferintelor. Editia cu numarul 21 a celui mai mare targ de joburi se remarca printr-o diversitate a oportunitatilor de cariera. Cele 100 de companii au oportunitati de cariera in domenii de activitate diverse, de la IT&C, Servicii si BPO, Financiar-Bancar, FMCG, Retail, Inginerie si Automotive, Turism, Design, Juridic, Management – Consultanta, Marketing, PR, Productie, Resurse Umane, Vanzari etc.

5000 de oportunitati de cariera. 43% dintre joburi sunt pentru candidati nivel middle si senior


5000 de joburi deschise la Angajatori de TOP. Oportunitatile de cariera deschise de companii sunt atat pozitii adresate profesionistilor - 16% dintre joburi sunt pentru candidatii cu peste 3 ani experienta, 27% sunt pozitii middle-level pentru persoane cu 1-3 ani experienta, in timp ce 57% sunt joburi pentru candidatii entry-level – cat si pozitii in cadrul programelor de internship. In plus, editia aceasta, companiile au si oportunitati de cariera part-time. Din statisticile noastre, 42% dintre angajatorii prezenti editia aceasta, vor avea astfel de pozitii deschise. Cateva exemple de oportunitati de cariera deschise in cadrul evenimentului Angajatori de TOP sunt: Analyst Programmer – Java, Consultant Resurse Umane, Consilier Juridic, Asistent Achizitii, Junior Brand Manager, Supply Chain Adaptation Project Manager, Accounts Payable Specialist with German, Sales Account Manager, C++ Software Engineer, Consultant Asigurari de Viata.

Orasele pentru care companiile recruteaza. Majoritarea companiilor, 98% dintre companiile care participa la Angajatori de TOP pe 14-15 octombrie au pozitii deschise in Bucuresti. Printre cele 100 de companii participante sunt si angajatori care au planuri de relocare, in orase precum: Timisoara (21%), Iasi (11%), Cluj-Napoca (11%), Brasov (15%), Arad (7%), Ploiesti (7%), Sibiu (11%), Oradea (3%), Targu-Mures (7%), Suceava (5%), dar si in alte orase cu potential de angajare.

Cum poti aplica la joburile deschise in cadrul targului de joburi Angajatori de TOP? Pentru a aplica la pozitiile deschise, le recomandam vizitatorilor sa se inscrie la eveniment folosind butonul de inscriere accesibil la sectiunea dedicata evenimentului, pe www.hipo.ro Pentru prezenta in cele doua zile Angajatori de TOP trebuie sa isi descarce CV-ul Barcode pe care il pot accesa din contul lor pe www.hipo.ro Avantajul oferit de aplicarea cu CV-ul Barcode este ca angajatorii vor avea acces la ultimele variante ale CV-urilor. Daca, dupa discutia purtata la standul companiei un candidat merge acasa si face modificari in CV, compania la care a aplicat va avea acces la varianta actualizata a CV-ului. Este o metoda eficienta si de succes, apreciata atat de catre companii, care au acces la cea mai recenta varianta a CV-urilor, dar si de catre vizitatori, care pot veni cu 1 singur CV pe care il pot folosi in interactiunea cu toate companiile prezente la eveniment.

Candidatii care isi evalueaza realist punctele forte si pe cele slabe au cele mai mari sanse de angajare

Din punct de vedere al aspectelor care contribuie la decizia de angajare a unui candidat, 83% dintre respondentii companiilor prezente la Angajatori de TOP au afirmat ca persoanele care isi evalueaza realist punctele forte si pe cele slabe sunt candidatii care au sansele cele mai mari sa fie recrutate. Onestitatea candidatilor in cadrul interviurilor (75%), faptul ca inspira o atitudine pozitiva (52%), adreseaza intrebari in timpul interviului (37%) si faptul ca CV-ul nu contine greseli gramaticale (19%) sunt aspecte care contribuie la decizia de angajare.

31 de workshopuri si conferinte. Peste 50 de manageri si specialisti vor impartasi cunostintele lor

Angajatori de TOP le ofera vizitatorilor oportunitatea sa participe la o serie de workshopuri si conferinte. Toamna aceasta am pregatit peste 20 de SkillShop-uri utile pentru dezvoltarea personala si profesionala a profesionistilor, absolventilor si studentilor. Sesiunile din aceasta toamna sunt concentrate pe trei directii: Dezvoltarea abilitatilor si competentelor, dezvoltarea carierei si lansarea programelor de internship/trainee. Printre companiile care vor sustine aceste sesiuni enumeram: IBM, REWE Romania, Accenture, Telus International Europe, Veeam Software, BCR, Lidl Romania, Henkel, Philip Morris Romania, DB Schenker SSC, Schneider Electric, Reckitt Benckiser, Societe Generale Europe Business Services (SG EBS), Hewlett Packard Enterprise. Alaturi de SkillShop-uri, 11 sesiuni TechTalks sunt dedicate pasionatilor de tehnologie. Peste 20 de manageri si specialisti vor impartasi cunostintele acumulate in zone precum Software Development, Cloud, IoT, Gaming, Big Data, Banking, iar printre companiile care pot fi intalnite in cadrul evenimentului se numara: IBM, UniCredit Business Integrated Solutions, Dell, AmberStudio, BCR, Intralinks, BearingPoint Romania, Accenture, Temenos, PTC, Vodafone Shared Services Romania, Softvision, Stefanini Romania si Huawei. Participarea la workshopuri si conferinte este gratuita, iar cei interesati pot afla mai multe detalii aici:

Cateva dintre companiile care au confirmat prezenta la Angajatori de TOP Bucuresti sunt: Kaufland Romania, Accenture, Adecco, Allianz Managed Operations and Services SE München, Allianz Worldwide Partners, Amber Studio, AMOMA.com, Automatic Data Processing (ADP) Romania, Banca Transilvania, BCR, BearingPoint Romania, British American Tobacco, Carrefour, Competence Call Center, Computer Generated Solutions Romania, DB Global Technology, DB Schenker SSC, Dell, DEUTSCHE TELEKOM BUSINESS SERVICES, EFD Induction, Federal-Mogul Motorparts, Genpact, Grup Renault Romania, Henkel, Hewlett Packard Enterprise, Huawei, Johnson & Johnson, JYSK, Lidl Romania, L'Oréal Romania, Luxoft, McDonald`s Romania, Microsoft, Misys Financial Software, Mood Media, NN, Pepco, Philip Morris Romania, PTC, Raiffeisen Bank, Ranstand Romania, Reckitt Benckiser, RIN Hotels, Schneider Electric, Societe Generale European Business Services, Softvision, Stefanini Romania, Teamnet, TELEKOM Romania, TELUS International Europe, Temenos, UniCredit Business Integrated Solutions, UPC, Veeam Software, Vodafone Shared Services Romania, Vodafone Romania, Wipro Business Process Services, Xerox etc.

Ce spun angajatorii despre prezenta lor la Angajatori de TOP?

„Stefanini este un partener cu traditie al Angajatori de TOP. Este cel mai important eveniment de acest gen care ne ofera posibilitatea de a ne intalni cu candidati pregatiti pentru care vom avea aproximativ 150 de posturi disponibile din zona suportului tehnic, specialisti pe infrastructura IT,  dar si pozitii axate pe dezvoltare si testare software. Nivelul de senioritate o sa fie variat, cautam atat colegi cu experienta remarcabila in dezvoltare software si arhitectura, cat si middle & junior developers. Totusi majoritatea pozitiilor necesita o experienta de minim 2 ani in testare (automata sau manuala) sau programare software (.Net, Java, Oracle, PHP, Python) pe platforme mobile, web sau desktop” - Oana Calcan, Recruitment Coordinator, Stefanini.

„An de an, prin participarea la fiecare editie a targului Angajatori de TOP, BCR are oportunitatea de a intalni candidati cu niveluri diferite de expertiza si tineri absolventi interesati de job-urile din industria bancara. Ce diferentiaza "Angajatori de TOP" de alte evenimente este modul prin care companiile iau contact direct cu candidatii si isi promoveaza imaginea de angajator la stand si prin workshop-uri. Prin discutiile cu cei care ne viziteaza standul avem feedback real din piata despre ce asteptari au candidatii de la angajatori si cum isi calibreaza nivelul de expertiza cu jobul dorit. Angajatori de TOP este evenimentul care ne pune fata in fata cu potentiali viitori colegi. Si in acest an, promovam o varietate de joburi in vanzari, specialisti in banking si in IT”- Echipa Recrutare BCR.

„Ne asteptam ca la Angajatori de TOP sa identificam persoanele potrivite pentru o parte dintre cele aproximativ 100 de roluri disponibile. In Misys rolurile se impart in 2 categorii, tehnice si functionale. La mare cautare anul acesta vor fi persoanele cu background in domeniul financiar sau absolventii de Finante, Banci. Fie ca sunt interesati de zona de testare, suport, analiza sau consultanta, ii asteptam la standul nostru, pentru a le povesti despre #MisysAdventure!” - Alma Cargol, Recruiter with Employer Branding, Misys Financial Software.

Accesul la eveniment este gratuit in baza inscrierii pe www.hipo.ro si va fi permis vineri, 14 octombrie, in intervalul 10.00-18.00 si sambata, 15 octombrie,  in intervalul 10.00-17.00, la Sala Palatului.


Ultimele NOUTATI

3 moduri de a purta costumul de dama
Life Style

3 moduri de a purta costumul de dama

today28 Mar. 2024
Joburile din Romania pentru care nu bate nimeni la usa patronilor:
Companii

Joburile din Romania pentru care nu bate nimeni la usa patronilor: "Nu vor sa munceasca"

today28 Mar. 2024
Pregatiti-va de noi scumpiri: sectorul Constructiilor, pus la pamant de preturile mari
Ultimele stiri economice

Pregatiti-va de noi scumpiri: sectorul Constructiilor, pus la pamant de preturile mari

today28 Mar. 2024
Anunturi apartamente ieftine de vanzare in Dubai: cat te costa sa te muti in Capitala Luxului
Imobiliare

Anunturi apartamente ieftine de vanzare in Dubai: cat te costa sa te muti in Capitala Luxului

today28 Mar. 2024
Depozitele bancare pot sa fie mai paguboase decat banii la saltea: cum trebuie sa calculezi castigul, de fapt. Nu dupa dobanda simpla
Financiar-Bancar

Depozitele bancare pot sa fie mai paguboase decat banii la saltea: cum trebuie sa calculezi castigul, de fapt. Nu dupa dobanda simpla

today28 Mar. 2024
Cel mai important eveniment din istoria recenta a Romaniei
Analize

Cel mai important eveniment din istoria recenta a Romaniei

today28 Mar. 2024
250.000 de romani nu au serviciu, sunt someri. Cum traiesc acesti oameni?
Companii

250.000 de romani nu au serviciu, sunt someri. Cum traiesc acesti oameni?

today28 Mar. 2024
Tara europeana unde pensionarii primesc 2.000 de euro lunar de la stat: sunt cei mai fericiti oameni din lume
Economie

Tara europeana unde pensionarii primesc 2.000 de euro lunar de la stat: sunt cei mai fericiti oameni din lume

today28 Mar. 2024
Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Partenerii nostri

Te-ar putea interesa si

Pregatiti-va de noi scumpiri: sectorul Constructiilor, pus la pamant de preturile mari
Ultimele stiri economice

Pregatiti-va de noi scumpiri: sectorul Constructiilor, pus la pamant de preturile mari

today28 Mar. 2024
Anunturi apartamente ieftine de vanzare in Dubai: cat te costa sa te muti in Capitala Luxului
Imobiliare

Anunturi apartamente ieftine de vanzare in Dubai: cat te costa sa te muti in Capitala Luxului

today28 Mar. 2024
Depozitele bancare pot sa fie mai paguboase decat banii la saltea: cum trebuie sa calculezi castigul, de fapt. Nu dupa dobanda simpla
Financiar-Bancar

Depozitele bancare pot sa fie mai paguboase decat banii la saltea: cum trebuie sa calculezi castigul, de fapt. Nu dupa dobanda simpla

today28 Mar. 2024
Cel mai important eveniment din istoria recenta a Romaniei
Analize

Cel mai important eveniment din istoria recenta a Romaniei

today28 Mar. 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
x