Antoine Dixon-Bellot - un nume care, cel mai probabil, nu va spune nimic, dar care ascunde o adevarata poveste inspirationala de viata. Conduce in prezent patru companii si detine 32 de proprietati in Marea Britanie, avand o avere neta de aproape 18 milioane de euro. Nu a fost insa instarit mereu, cariera lui incepand de la un salariu lunar de aproximativ 1.500 de euro. Isi petrecea mai bine de trei ore in fiecare zi facand naveta spre locul de munca din centrul Londrei cu mijloacele de transport in comun, iar din salariu ii ramaneau putin peste 200 de euro dupa ce isi platea utilitatile si mancarea de zi cu zi.
A demisionat in cele din urma cu speranta ca exista oportunitati mai bune pentru el si, din fericire, a avut dreptate. In numai cativa ani, Dixon-Bellot a pus pe picioare patru companii de succes, care valoreaza astazi aproape 3 milioane de euro. In acelasi timp a investit in proprietati care in ziua de astazi valoreaza aproape 15 milioane de euro.
Nu putea ajunge la aceste realizari fara o planificare strategica minutioasa a finantelor personale atunci cand nu a mai avut un job stabil. Iata trei strategii pe care Dixon-Bellot le-a folosit pentru a ajunge in punctul in care se afla astazi!
Dupa ce a renuntat la locul lui de munca, Dixon-Bellot a inceput sa lucreze ca videograf de nunta in timp ce isi infiinta propria companie de productie video. Mai tarziu, cand isi dorea sa faca economii pentru a investi in propria companie, a inceput o colaborare full-time cu o companie de post-productie. Dupa ce a economisit suficient astfel incat sa isi cumpere propriul echipament video, profitul companiei a crescut semnificativ, dandu-i posibilitatea lui Dixon-Bellot sa investeasca in noi companii. Revenind la ideea de la care am pornit, Dixon-Bellot le recomanda tuturor celor la inceput de drum sa nu se bazeze pe o singura sursa de venit!
Dorindu-si mai multe surse de venituri pasive, Dixon-Bellot a luat decizia de a investi intr-un portofoliu de proprietati imobiliare. In prezent, britanicul detine nu mai putin de 32 de proprietati, atat comerciale, cat si rezidentiale, in valoare de aproximativ 15 milioane de euro. Dixon-Bellot si-a indreptat atentia fie catre proprietatile subevaluate disponibile pe piata, fie catre proprietatile care aveau nevoie de imbunatatiri majore. Dupa ce investea in proprietatile cumparate, le revindea, profitul obtinut fiind reinvestit in noi proprietati.
Chiar daca veniturile i-au crescut semnificativ, Dixon-Bellot nu a renuntat la viata modesta pe care o traia in perioada in care castiga numai 1.500 de euro pe luna. Desi si-ar fi putut cumpara absolut orice isi dorea, britanicul nu si-a dorit o viata de lux si a decis sa ramana umil in ceea ce priveste cheltuielile pana de curand. Acum, cand veniturile pasive au ajuns la un nivel multumitor, Dixon-Bellot isi permite toate capriciile fara sa isi mai faca griji cu privire la ziua de maine!
Citeste si: A investit 5 mii de dolari si a castigat un milion: povestea romanului imbogatit, in 3 ani, din criptomonede
Ultimele NOUTATI
Publicitatea din Romania, aproape de 850 milioane euro in 2025. Digitalul castiga teren
Magazinul Unirea: de la vitrina luxului comunist la mallul-fantoma din inima Bucurestiului
Sondaj: Aproape jumatate dintre romani reclama inrautatirea situatiei financiare personale, iar trei sferturi se plang de situatia economica a tarii
Studiu: Calitatea alimentelor, nu doar tipul dietei, scade riscul de boli cardiace. De ce dietele low-fat si low-carb nu sunt suficiente
Oferte last minute vs. rezervari in avans la bilete de avion - avantaje si dezavantaje
Partenerii nostri
Instruirea SSM la continuarea activitatii dupa pensionare - reglementari cheie
Ce se intampla daca depasesti 90 zile concediu medical. Drepturi si obligatii
Inventarierea elementelor de trezorerie: Concepte, etape si exemple practice
Chitanta neinregistrata in anul 2024: Cum se remediaza situatia
Renuntarea la dividende in favoarea celorlalti asociati: Care este solutia legala sigura si corecta?
Evaziunea fiscala - o amenintare la securitatea nationala: ce este si cum se sanctioneaza
Tichete de 50 lei pe luna pentru facturile la curent: cine beneficiaza si cum te inscrii
Te-ar putea interesa si
Sondaj: Aproape jumatate dintre romani reclama inrautatirea situatiei financiare personale, iar trei sferturi se plang de situatia economica a tarii