Bancile au dat startul promotiilor de Black Friday: credite, carduri, conturi, depozite, totul la oferta

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Bancile au dat startul promotiilor de Black Friday: credite, carduri, conturi, depozite, totul la oferta
Bancile au dat startul promotiilor de Black Friday: credite, carduri, conturi, depozite, totul la oferta
de Magda Florea la 04 Nov. 2022
Urmareste-ne pe Google News
black friday 2022black friday bancivinerea neagra 2022

De Black Friday 2022 nu ai ocazia de a cumpara doar un nou frigider, un televizor mai mare sau o noua pereche de pantofi. Promotii sunt, ca in fiecare an, si pe piata bancara. Prin urmare, ai putea pune mana pe un credit mai avantajos sau ai putea intra in posesia unui card cu anumite facilitati. 
 

 

 A inceput BLACK FRIDAY 2022 la UniCredit Bank

 
In perioada 4 - 11 noiembrie 2022, UniCredit Bank da startul campaniei de Black Friday din acest an.

 UniCredit Consumer Financing lanseaza o noua oferta cu reduceri de dobanzi pentru produsele de creditare de nevoi personale fara ipoteca cu dobanzi fixe, valabila in perioada 4 noiembrie - 11 noiembrie 2022.
 
Concret, pe parcursul acestei saptamani, clientii pot accesa produsele UniCredit Consumer Financing cu dobanzi fixe, de tip Credit de Realizari Personale, Credit de Refinantare si Credit Verde fara Ipoteca, beneficiind de reduceri de dobanda aplicate gradual, in functie de transe de sume imprumutate si de indeplinirea anumitor conditii, incepand de la 0,5 puncte procentuale pe an reducere pentru sume imprumutate intre 100.000 si 150.000 de lei si pana la 2,5 puncte procentuale pe an reducere pentru sume imprumutate cuprinse intre 1.500 si 19.999 de lei.
 
Spre exemplu, pentru un Credit de Realizari Personale cu dobanda fixa accesat in perioada de valabilitate a ofertei, dobanda anuala fixa este de 7,49% (redusa de la 7,99%/an) pentru sume imprumutate intre 100.000 si 150.000 de lei si de 11,49% (redusa de la 13,99%) pentru sume imprumutate cuprinse intre 1.500 si 19.999 de lei, in conditiile: (i) incasarii la acordarea creditului si pe toata durata creditului a veniturilor in cont deschis la UniCredit Bank (detalii despre Conditia de rulaj lunar pe www.unicredit.ro/credit), (ii) atasarii unei asigurari de viata si (iii) refinantarii unui credit acordat de o alta institutie de credit/institutie financiara nebancara din Romania sau sucursale ale lor din Romania sau achizitionarii unui Card de Credit UniCreditCard Principal sau Premium.
 
Detalii privind reducerile de dobanda promotionale si transele de sume imprumutate pot fi regasite in orice sucursala UniCredit Bank si pe www.unicredit.ro/credit.
 
Totodata, clientii care aplica pe www.unicredit.ro, in perioada campaniei, si achizitioneaza unul din cardurile de credit oferite de UniCredit Consumer Financing - UniCreditCard Premium sau UniCreditCard Principal - pot primi 250 de puncte UniCredit cadou pe card (1 punct UniCredit= 1 leu), conform Regulamentului campaniei disponibil aici. Cardurile de credit de la UniCredit Consumer Financing ofera clientilor numeroase beneficii, printre care pana la 12 rate fara dobanda in primele 6 luni de la livrarea cardului (in functie de valoarea tranzactiei, incepand de la minimum 300 lei) la tranzactii efectuate la comercianti, conform Programului Plata in Rate Egale si puncte de loialitate.
 
Sorin Dragulin, Presedintele Directoratului UniCredit Consumer Financing: "Toamna este, pentru multi dintre noi, un moment propice pentru a face planuri sau pentru a ne indeplini dorinte, iar prin aceasta noua campanie propunem dobanzi reduse fata de dobanzile noastre standard la Creditele de Realizari Personale cu dobanda fixa, din dorinta de a ne sustine clientii in indeplinirea acestora. Promotia actuala vizeaza creditele de nevoi personale fara ipoteca in lei cu dobanzi fixe, din oferta UniCredit Consumer Financing, produse care ofera o predictibilitate adaptata perioadei pe care o parcurgem. De asemenea, accesand un Card de Credit UniCreditCard cu multiple beneficii, clientii nostri pot intampina pregatiti perioada reducerilor si cumparaturilor de Sarbatori".
 
Oferta de Credite de Realizari Personale este disponibila atat in reteaua de sucursale a UniCredit Bank, cat si prin intermediul InfoCenter UniCredit Bank (+40 21 200 2020 apel tarif normal in reteaua fixa Orange Romania Communications; *2020 apel tarif normal in retelele mobile Orange, RCS&RDS, Telekom Mobile, Vodafone), iar oferta de card de credit este disponibila doar pe site-ul bancii. Tot pe site pot fi consultate mai multe detalii pentru Creditul de Realizari Personale, Creditul de Refinantare si Creditul Verde fara Ipoteca.
 
Exemplu reprezentativ: pentru un Credit de Realizari Personale oferit de UniCredit Consumer Financing IFN S.A. (ca urmare a indeplinirii criteriilor de eligibilitate) prin UniCredit Bank S.A. ("Banca", intermediar de credit cu titlu auxiliar exclusiv al creditelor oferite de UniCredit Consumer Financing IFN S.A.), de 80.000 Lei, pe 60 luni, in rate egale, cu asigurare de viata cu prima de asigurare unica finantata* (adaugata la valoarea creditului, rezultand o valoare imprumutata de 84.800 lei)/ cu asigurare de viata cu prima de asigurare lunara**/ fara asigurare de viata: dobanda anuala fixa este de 7,49% / 7,49% / 9,49%, comision analiza dosar 420 Lei, esalonat pe durata creditului in plati lunare (perceput doar in cazul acordarii creditului), comision lunar de administrare credit 0 Lei, comision lunar administrare cont curent la UniCredit Bank S.A. 10 Lei/luna, rata lunara 1.716 Lei / 1.699,27Lei (include si cost asigurare de viata) / 1.699,50 Lei, valoarea totala platibila 102.960,11 Lei/ 101.955,86Lei/ 101.969,91 Lei, DAE 8,47 (calculata la valoarea totala imprumutata de 84.800 Lei)/ 10,74%/ 10,74%. Pentru exemplul de calcul reprezentativ si ipoteza de calcul DAE prezentate a fost luat in considerare comisionul de administrare cont curent care face parte din Oferta standard pentru serviciile de plata cont curent si tranzactii oferita de Banca, in valoare de 10 Lei/luna.
 
*Prima unica de asigurare de viata finantata de Imprumutator este calculata ca procent de 0,1% din valoarea creditului de 80.000 lei si inmultita cu perioada de creditare de 60 luni. Costul finantarii de catre Imprumutator a primei unice de asigurare de viata este 1.004,10 Lei, calculat prin aplicarea ratei dobanzii de 7,49%/an la valoarea din credit reprezentand prima unica de asigurare de 4.800 de Lei finantata de Imprumutator, rezultand o valoare imprumutata de 84.800 lei.
**Costul asigurarii primei lunare este de 80 Lei pe luna, calculata ca procent de 0,1% din valoarea creditului din exemplul de mai sus.
 
Oferta de dobanda exemplificata de 7,49%/an presupune:
  • atasarea unei asigurari de viata
  • indeplinirea Conditiei de rulaj lunar al veniturilor catre un cont deschis la UniCredit Bank SA la acordarea creditului si pe toata durata contractului de credit
  • refinantarea unui credit acordat de o alta institutie de credit/institutie financiara nebancara din Romania sau sucursale ale lor din Romania sau achizitionarea unui Card de Credit UniCreditCard Principal sau Premium. Pentru acordarea creditului trebuie incheiat un contract de cont curent cu Banca, in cazul in care clientul nu are deja un cont curent deschis la Banca. Costul aferent contului curent este suportat de client si perceput de catre Banca, in functie de produsul ales, conform Listei de Comisioane si Dobanzi Clienti Persoane Fizice ce poate fi regasita pe bancii, impreuna cu toate detaliile despre deschiderea contului curent.
 
UniCreditCard Principal fara Asigurare de viata/ cu Asigurare de viata atasata (cu prima de Asigurare lunara, de 0,5% din suma datorata), oferit de UniCredit Consumer Financing IFN SA, pentru o limita de credit de 5.367 Lei, perioada de creditare 3 ani (36 luni) avand o dobanda fixa de 26,99%/an pentru sumele din limita de credit utilizate la ATM si 24,99%/an pentru sumele utilizate la comercianti considerandu-se ca valoarea liniei de credit se retrage integral, 40% in numerar la ATM national sau international (din afara grupului UniCredit) si 60% prin plati la comercianti, la data acordarii si nu se efectueaza nicio retragere pe parcursul celor 36 de luni de rambursare, suma lunara de plata (pentru rate egale) este de 276,27 Lei / 302,88 Lei, valoarea totala platibila 7.645,81 Lei / 8.158,57 Lei, iar DAE este de 30,54% / 38,33%. DAE este calculata conform prevederilor legale in vigoare si cuprinde dobanda anuala fixa, comisionul de furnizare card de credit - emitere instrument de plata 0 Lei, comisionul anual de furnizare card de credit – administrare instrument de plata de 39 Lei, comisionul utilizare ATM national sau international, in afara Grupului UniCredit in valoare de 2%+ 4 Lei si, in cazul in care clientul opteaza pentru achizitionarea unei asigurari de viata, prima lunara de asigurare de viata de 0,5% din suma datorata (in valoare de 26,4 lei/ luna, cu zero costuri de finantare asigurare). Produsul de Asigurare de viata atasat cardului este optional, produsul de card de credit putand fi acordat si fara o asigurare de viata atasata.
 
In cazul in care clientul doreste sa ataseze produsului de credit si un produs de asigurare de viata, poate consulta detaliile si costurile aferente pe www.ucfin.ro, in sectiunea "Asigurari". Asigurarea de viata este emisa de Generali Romania Asigurare Reasigurare S.A. prin intermediul UniCredit Consumer Financing IFN SA, in calitate de agent de asigurare auxiliar inregistrat la Autoritatea Supraveghere Financiara cu numarul RAJ 502078.
 
Produsele de credit si card de credit sunt oferite de UniCredit Consumer Financing IFN S.A. prin UniCredit Bank S.A., intermediar de credit cu titlu auxiliar exclusiv al creditelor oferite de UniCredit Consumer Financing IFN S.A. Decizia de creditare apartine exclusiv UniCredit Consumer Financing IFN S.A., Creditorul rezervandu-si dreptul de a solicita, dupa caz, orice documente necesare in analiza de creditare, conform normelor sale interne si reglementarilor legale in vigoare.

Te-ar putea interesa si: In timp ce ratele la banci se scumpesc, o banca de top din Romania anunta ca populatia si firmele continua sa se imprumute masiv

Foto: pixabay.com

 
Senior Editor Manager.ro

Ultimele NOUTATI

ANAF se pregateste de controale masive in aceste magazine: ce marfa atrage inspectorii la usa ta
Ultimele stiri economice

ANAF se pregateste de controale masive in aceste magazine: ce marfa atrage inspectorii la usa ta

today19 Apr. 2024
Cum poti ajunge sa fii raportat in Biroul de Credit si sa te refuze toate bancile: exemple clare de situatii
Economie

Cum poti ajunge sa fii raportat in Biroul de Credit si sa te refuze toate bancile: exemple clare de situatii

today19 Apr. 2024
De la ce varsta nu mai ai voie sa ceri bani de la parinti: e rusinos
Economie

De la ce varsta nu mai ai voie sa ceri bani de la parinti: e rusinos

today19 Apr. 2024
Cum se foloseste corect un card de credit, pentru cumparaturi, ca sa nu ajungi sa platesti dobanzi uriase
Comunicate

Cum se foloseste corect un card de credit, pentru cumparaturi, ca sa nu ajungi sa platesti dobanzi uriase

today19 Apr. 2024
Tichete gratis de la stat pentru masa de Paste. Doar o cerere e necesara si banii vin la usa prin postas
Ultima ora

Tichete gratis de la stat pentru masa de Paste. Doar o cerere e necesara si banii vin la usa prin postas

today19 Apr. 2024
Kovesi, sefa EPPO, a dat ordin sa se faca perchezitii la niste functionari publici din Romania: ar fi furat 160.000 de euro din fonduri europene
Ultima ora

Kovesi, sefa EPPO, a dat ordin sa se faca perchezitii la niste functionari publici din Romania: ar fi furat 160.000 de euro din fonduri europene

today19 Apr. 2024
ANAF incepe sa dea amenzi de 8.000 - 10.000 lei din octombrie 2024: pe lista neagra sunt comerciantii, ce urmareste Fiscul
Economie

ANAF incepe sa dea amenzi de 8.000 - 10.000 lei din octombrie 2024: pe lista neagra sunt comerciantii, ce urmareste Fiscul

today19 Apr. 2024
Sfaturi de econonomisire pentru romanii cu salarii si pensii mici: cum sa-ti gestionezi corect bugetul lunar
Banii tai - sectiune de educatie financiara

Sfaturi de econonomisire pentru romanii cu salarii si pensii mici: cum sa-ti gestionezi corect bugetul lunar

today19 Apr. 2024
E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Partenerii nostri

Te-ar putea interesa si

De la ce varsta nu mai ai voie sa ceri bani de la parinti: e rusinos
Economie

De la ce varsta nu mai ai voie sa ceri bani de la parinti: e rusinos

today19 Apr. 2024
Cum se foloseste corect un card de credit, pentru cumparaturi, ca sa nu ajungi sa platesti dobanzi uriase
Comunicate

Cum se foloseste corect un card de credit, pentru cumparaturi, ca sa nu ajungi sa platesti dobanzi uriase

today19 Apr. 2024
Tichete gratis de la stat pentru masa de Paste. Doar o cerere e necesara si banii vin la usa prin postas
Ultima ora

Tichete gratis de la stat pentru masa de Paste. Doar o cerere e necesara si banii vin la usa prin postas

today19 Apr. 2024
Kovesi, sefa EPPO, a dat ordin sa se faca perchezitii la niste functionari publici din Romania: ar fi furat 160.000 de euro din fonduri europene
Ultima ora

Kovesi, sefa EPPO, a dat ordin sa se faca perchezitii la niste functionari publici din Romania: ar fi furat 160.000 de euro din fonduri europene

today19 Apr. 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
x