UEFA 2020: STB va asigura transportul special al suporterilor de la Aeroportul Henri Coanda catre centrul istoric si Arena Nationala

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
UEFA 2020: STB va asigura transportul special al suporterilor de la Aeroportul Henri Coanda catre centrul istoric si Arena Nationala
UEFA 2020: STB va asigura transportul special al suporterilor de la Aeroportul Henri Coanda catre centrul istoric si Arena Nationala
de Vlad Strunescu la 11 Iun. 2021
Urmareste-ne pe Google News
euro 2020 bucurestitransport suporteri euro2020transport arena nationalarestrictii euro 2020

Mai este foarte putin pana cand arbitrul va fluiera inceperea primului meci de fotbal pe Arena Nationala din Bucuresti, in cadrul Campionatului European de fotbal. Intre 13 si 28 iunie 2021, Bucurestiul este unul dintre cele 12 orase care va gazdui meciuri din cadrul Campionatului European de Fotbal - UEFA 2020. 

Patru meciuri - trei din grupe si unul din faza optimilor de finala, se vor disputa pe Arena Nationala din Bucuresti in zilele de 13, 17, 21 si 28 iunie 2021.

Citeste si: 11 reguli pentru a avea acces pe Arena Nationala la partidele UEFA EURO 2020
 
Pana atunci, cei implicati in organizarea transportului in comun intr-o capitala si asa extrem de aglomerata isi fac incalzirea.
 
Societatea de Transport Bucuresti va asigura, in aceste zile, transport special pentru suporteri, de la Aeroportul International Henri Coanda catre Centrul istoric al Capitalei si Arena Nationala, astfel:
 
Linia speciala expres 700
 
Traseu: Aeroport - centrul Capitalei - Arena Nationala: Soseaua Bucuresti-Ploiesti, Piata Presei, Soseaua Kiseleff, Piata Victoriei, Calea Victoriei, Pod Natiunile Unite, Palatul Parlamentului, Bd. Natiunile Unite, Bd. Libertatii, Piata Unirii, Bd. Unirii, Bd. Decebal, Soseaua Mihai Bravu, Piata Iancului;
 
Statii: Aeroportul International Henri Coanda, Palatul CEC, Palatul Parlamentului, Piata Unirii, Piata Muncii, Piata Hurmuzachi, Piata Iancului.
 
Traseu: Arena Nationala - centrul Capitalei - Aeroport: Piata Iancului, Soseaua Mihai Bravu, Bd. Decebal, Bd. Unirii, Piata Unirii, Bd. I. C. Bratianu, Bd. Nicolae Balcescu, Piata Universitatii, Bd. Gheorghe Magheru, Piata Romana, Bd. Lascar Catargiu, Piata Victoriei, Bd. Aviatorilor, Bd. Constantin Prezan, Arcul de Triumf, Soseaua Kiseleff, Soseaua Bucuresti-Ploiesti, DN 1, Aeroportul International Henri Coanda;
 
Statii: Piata Iancului, Vatra Luminoasa, Piata Hurmuzachi, Piata Unirii, Piata Universitatii, Aeroportul International Henri Coanda.
 
Suporterii se vor putea deplasa de la aeroport catre centrul Capitalei si cu autobuzele liniei expres 783, vor putea utiliza autobuzele liniei expres 780 si cursa feroviara de la aeroport la Gara de Nord, iar apoi autobuzele liniei 123, pentru a ajunge in centrul Capitalei.
 
Din centrul Capitalei, suporterii vor putea ajunge la Arena Nationala cu autobuzele liniei 104 si cu cele ale liniei speciale expres 700, de la statia Bd. I. C. Bratianu, precum si cu tramvaiele liniilor 40 si 55, de la terminalul Piata Sfanta Vineri, iar, de la Arena Nationala, suporterii vor putea ajunge in Centrul istoric al Capitalei cu vehiculele liniilor mai sus mentionate.

Citeste si: Suporterii care vin la Bucuresti la Campionatul European de Fotbal - UEFA 2020 vor fi ghidati de peste 1.200 de voluntari
 
STB SA va suplimenta numarul de vehicule pe liniile care asigura legatura intre aeroport, centru si stadion si va prelungi programul de circulatie in data 28 iunie 2021, cand meciul programat pe Arena Nationala va incepe de la ora 22.00, pana cand toti spectatorii vor pleca.
 
Din ratiuni de siguranta si pentru ca spatiile de acces in stadion si arterele adiacente sa nu se aglomereze, in zilele in care se vor disputa meciurile, traficul rutier va fi restrictionat total pe Bd. Pierre de Coubertin, Str. Vatra Luminoasa, Str. Tony Bulandra si Bd. Basarabia pe tronsonul cuprins intre Soseaua Mihai Bravu si Bd. Chisinau, liniile de transport din apropierea Arenei Nationale vor fi deviate, gradual, incepand cu ora 07.00, astfel:
 
-  Linia 40 va functiona pe traseul de baza intre Complex Comercial Titan si intersectia Bd. Basarabia/Bd. Chisinau, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri pe Bd. Chisinau, Soseaua Pantelimon, Bd. Ferdinand, Str. Traian, Calea Calarasi, Bd. Corneliu Coposu, terminal Piata Sf. Vineri;
 
-  Linia 86 va functiona pe traseul de baza intre Dridu si intersectia Str. Matei Voievod/Str. Popa Nan, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri pe Str. Popa Nan, Str. Delea Veche (Str. Budila, Str. tepes Voda), Str. Delea Noua, Str. Dristorului, Str. Baba Novac, Str. Constantin Brancusi, Str. Lucretiu Patrascanu, pana la terminalul Bd. Basarabia;
 
-  Linia 90 va functiona pe traseul de baza intre Valea Argesului si intersectia Str. Matei Voievod/Str. Popa Nan, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri pe Str. Popa Nan, Str. Delea Veche (Str. Budila, Str. tepes Voda), Str. Delea Noua, Str. Dristorului, Str. Baba Novac, Str. Constantin Brancusi, Str. Lucretiu Patrascanu, pana la terminalul Bd. Basarabia;
 
-  Linia 104 va functiona pe traseul de baza intre Cora Pantelimon si intersectia Soseaua Pantelimon/Bd. Pierre de Coubertin/sos. Iancului, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri pe Soseaua Iancului, Soseaua Mihai Bravu, Bd. Decebal, apoi traseul actual;
 
-  Linia 143 va functiona pe traseul de baza intre Bucur Obor si intersectia Str. Baicului/sos. Pantelimon, apoi pe un traseu modificat pe Soseaua Pantelimon, Bd. Ferdinand I, Bd. Garii Obor pana la terminalul Baicului. Pe sensul spre Bucur Obor, autobuzele vor circula pe Bd. Garii Obor, Str. Baicului, Str. Paharnicul Turturea, Str. Dumitru Slugeru, Str. Heliade intre Vii, Soseaua Electronicii, Str. Baicului, Bd. Garii Obor, Bd. Ferdinand I, sos. Pantelimon, Str. Ziduri Mosi, sos. Colentina.
 
In perioada restrictiilor de circulatie, statia de autobuz Maior Coravu, situata pe Soseaua Mihai Bravu, pe sensul spre Piata Iancului, se suspenda. Pentru planificarea calatoriilor si pentru a descoperi cele mai importante atractii turistice din Bucuresti, STB recomanda utilizarea aplicatiei gratuite Info Transport Bucuresti.
 
Aplicatia ofera avantajul de a alege traseul optim si posibilitatea de a vedea in timp real vehiculele pe harta, precum si orele de sosire in statii.
 
Aplicatia poate fi descarcata din:
 
- Google Play (https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.stbsa
 
- App Store (https://apps.apple.com/ro/app/info-stb/id1454773234).
 

Noua aplicatie pentru plata calatoriilor

Din 9 iunie 2021, utilizatorii STB beneficiaza de o noua aplicatie de plata online, ca urmare a finalizarii proiectului pilot cu aplicatia mobila BPay.
 
24Pay este noua aplicatie mobila care permite plata calatoriei cu telefonul mobil prin inrolarea cardului bancar. Securitatea tranzactiei este asigurata prin tehnologia Mastercard/Visa. 
 
"Ne dorim implementarea unor solutii alternative de plata a calatoriei, astfel incat utilizatorii nostri sa beneficieze de modalitati sigure si rapide de achizitie a titlurilor de calatorie in orice moment al zilei, fara a mai fi necesara deplasarea la centrele de vanzare. Evolutia tehnologiei ne deschide mai mult catre inovatie si ne ofera posibilitatea de a ne alinia noilor tendinte privind platile digitale", a declarat Adrian Crit, directorul general al STB.
 
Aplicatia poate fi descarcata gratuit direct din:
 
- Google Play - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.twentyfourpay
 
- App Store - https://apps.apple.com/us/app/24pay/id1282006921
 
- App Gallery - https://appgallery.huawei.com/#/app/C102026983
 
sau prin scanarea QR cod-ului afisat in mijloacele de transport public.
 
Utilizatorii care au titluri de calatorie achizitionate prin aplicatia BPay vor putea sa le foloseasca pana la data expirarii. Ulterior, plata calatoriei se va putea face doar prin intermediul aplicatiei 24Pay.

Citeste si: Banca Nationala a Romaniei dedica o moneda Campionatului European de Fotbal 2020
 
In continuare, STB SA pune la dispozitia calatorilor modalitati alternative de achizitie si plata a calatoriei precum platforma de reincarcare online a cardului de transport nominal, plata prin SMS si plata cu cardul bancar contactless direct la validator.
Jurnalist Manager.ro

Ultimele NOUTATI

3 moduri de a purta costumul de dama
Life Style

3 moduri de a purta costumul de dama

today28 Mar. 2024
Joburile din Romania pentru care nu bate nimeni la usa patronilor:
Companii

Joburile din Romania pentru care nu bate nimeni la usa patronilor: "Nu vor sa munceasca"

today28 Mar. 2024
Pregatiti-va de noi scumpiri: sectorul Constructiilor, pus la pamant de preturile mari
Ultimele stiri economice

Pregatiti-va de noi scumpiri: sectorul Constructiilor, pus la pamant de preturile mari

today28 Mar. 2024
Anunturi apartamente ieftine de vanzare in Dubai: cat te costa sa te muti in Capitala Luxului
Imobiliare

Anunturi apartamente ieftine de vanzare in Dubai: cat te costa sa te muti in Capitala Luxului

today28 Mar. 2024
Depozitele bancare pot sa fie mai paguboase decat banii la saltea: cum trebuie sa calculezi castigul, de fapt. Nu dupa dobanda simpla
Financiar-Bancar

Depozitele bancare pot sa fie mai paguboase decat banii la saltea: cum trebuie sa calculezi castigul, de fapt. Nu dupa dobanda simpla

today28 Mar. 2024
Cel mai important eveniment din istoria recenta a Romaniei
Analize

Cel mai important eveniment din istoria recenta a Romaniei

today28 Mar. 2024
250.000 de romani nu au serviciu, sunt someri. Cum traiesc acesti oameni?
Companii

250.000 de romani nu au serviciu, sunt someri. Cum traiesc acesti oameni?

today28 Mar. 2024
Tara europeana unde pensionarii primesc 2.000 de euro lunar de la stat: sunt cei mai fericiti oameni din lume
Economie

Tara europeana unde pensionarii primesc 2.000 de euro lunar de la stat: sunt cei mai fericiti oameni din lume

today28 Mar. 2024
Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Partenerii nostri

Te-ar putea interesa si

Pregatiti-va de noi scumpiri: sectorul Constructiilor, pus la pamant de preturile mari
Ultimele stiri economice

Pregatiti-va de noi scumpiri: sectorul Constructiilor, pus la pamant de preturile mari

today28 Mar. 2024
Anunturi apartamente ieftine de vanzare in Dubai: cat te costa sa te muti in Capitala Luxului
Imobiliare

Anunturi apartamente ieftine de vanzare in Dubai: cat te costa sa te muti in Capitala Luxului

today28 Mar. 2024
Depozitele bancare pot sa fie mai paguboase decat banii la saltea: cum trebuie sa calculezi castigul, de fapt. Nu dupa dobanda simpla
Financiar-Bancar

Depozitele bancare pot sa fie mai paguboase decat banii la saltea: cum trebuie sa calculezi castigul, de fapt. Nu dupa dobanda simpla

today28 Mar. 2024
Cel mai important eveniment din istoria recenta a Romaniei
Analize

Cel mai important eveniment din istoria recenta a Romaniei

today28 Mar. 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
x