1 din 5 participanti care a ocupat zona de camping la Electric Castle si-a incarcat telefoanele la standul EuroGsm
eurogsmtimisoarabucurestitelefoanefestivalmuzeul satului banatean
EuroGsm a fost pentru a doua oara partener al festivalului de muzica electronica Electric Castle, ce a avut loc weekendul trecut la castelul Banffy din judetul Cluj. In urma festivalului, 20% dintre participantii care au campat la eveniment au beneficiat gratuit de incarcarea bateriei telefonului mobil in locurile special amenajate de catre EuroGsm.
Astfel, 2.200 dintre participantii la Electric Castle si-au incarcat bateria la cele doua standuri puse la dispozitie in cele patru zile de festival.
„Suntem alaturi de Electric Castle de la prima editie. Si anul acesta am oferit serviciul de incarcare a bateriei telefonului. Ne bucuram ca am putut fi prezenti, iar fata de 2013 am crescut capacitatea de incarcare. Chiar daca in aceasta editie am avut doua standuri si am crescut de 4 ori capacitatea de reincarcare, amploarea si cererea implicita ne-au mentinut „in priza” pe toata durata evenimentului”, a declarat Cristina Szabo, Marketing Manager EuroGsm.

Dintre persoanele care si-au lasat telefoanele la incarcat, 87% sunt detinatoare de smartphone, in timp ce numai 7% au venit cu telefoane mobile tip feature. Cele mai populare brand-uri de telefoane printre participantii la festival au fost Samsung (33,3%), Apple (28,4%), Nokia (11,5%) si HTC (8,8%).
In ceea ce priveste varsta participantilor si orasul de domiciliu, 75% dintre acestia au avut varsta cuprinsa intre 18 si 30 de ani, iar majoritatea provin din Transilvania (40,4%), urmata de Muntenia (18,9%) si Banat (9,1%).
„Stiam ca vor fi multi tineri activi online, in randul electricilor de la festival, iar acest lucru ne-a fost confirmat de tipologia celor care ne-au vizitat standurile. Cei prezenti au impartasit peste 4.900 de poze pe retelele sociale, ceea ce a consumat bateria telefonului mobil, astfel ca le-am fost alaturi intr-un mod foarte practic”, a explicat Cristina Szabo.
EuroGsm urmeaza sa participe in calitate de sponsor si la editia a VII-a a festivalului Plai, ce va avea loc in septembrie la Muzeul Satului Banatean din Timisoara.