HP isi extinde gama de laptopuri subtiri si usoare cu noi modele de Ultrabook-uri

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
HP isi extinde gama de laptopuri subtiri si usoare cu noi modele de Ultrabook-uri HP isi extinde gama de laptopuri subtiri si usoare cu noi modele de Ultrabook-uri
de Manager.ro la 09 Mai. 2012
Urmareste-ne pe Google News
hplaptopuriultrabooksleekbookhewlett-packardhp elitebook folio

HP isi extinde portofoliul de laptopuri cu mai multe modele subtiri si usoare de Ultrabookâ„¢-uri si Sleekbook-uri, modele care incorporeaza cele mai noi solutii tehnologice pentru a raspunde atat cerintelor utilizatorilor individuali, cat si celor ale utilizatorilor de business.

Colectia HP se imbogateste astfel cu:
·    HP SpectreXT - un Ultrabook premium ultra-mobil care ofera o experienta de utilizare inedita in combinatie cu un design reusit si un nivel superior de performanta.
·    Combinand un stil elegant cu o configuratie puternica, Sleekbook-urile si Ultrabook-urile HP ENVY, disponibile in doua variante de display, fie cu diagonala de 35,6 cm (14 inci), fie de 39,6 cm (15,6 inci), ofera cea mai completa experienta pentru amatorii de divertisment.
·    Modelul HP EliteBook Folio 9470m a fost gandit pentru a raspunde rigorilor mediului enterprise, oferindu-le utilizatorilor toate acele caracteristici pe care le asteapta de la un Ultrabook de business, de la elemente solide de securitate la un nivel superior de fiabilitate si administrare si utilizare mai usoara.

HP SpectreXT, Sleekbook-urile si Ultrabook-urile HP ENVY, precum si noul model HP EliteBook Folio completeaza portofoliul HP de echipamente usoare si subtiri, portofoliu ce include deja HP Folio13 si HP ENVY14 Spectre, doua modele lansate recent care s-au bucurat de recunoastere internationala.

Noile notebook-uri HP ENVY si HP SpectreXT includ, de asemenea, si o serie de inovatii exclusive HP care ajuta la imbunatatirea experientei finale a utilizatorului:
·    Beats Audio™ - o tehnologie performanta dezvoltata de HP in colaborare cu Beats by Dr.  Dre, Beats Audio™ ofera un sunet de calitate exceptionala, in timp ce tehnologia HP CoolSense ajusteaza automat performanta si caracteristicile ventilatorului intern pentru a sustine racirea constanta a PC-ului.
·    HP Imagepad le ofera utilizatorilor posibilitatea sa navigheze usor si precis printr-o simpla atingere sau prin gesturi, in timp ce webcam-ul HD HP TrueVision garanteaza imagini HD clare si luminoase.
·    Tastaturile retroiluminate sunt ideale pentru acei utilizatori care vor sa lucreze chiar si in conditii cu iluminare slaba.



Design mai subtire. Echipamente mai inteligente ca niciodata

Construite folosind un mix de materiale premium, HP SpectreXT se bucura de un design metalic cu linii bine conturate ce creeaza un contrast placut cu textura fina a echipamentului. Proiectat pentru mobilitate maxima, HP SpectreXT are o grosime de doar 14,5 mm, cantareste 1,395 kg si include un ecran HD cu diagonala de 33,8 cm (13,3 inci). Noul model include si pana la 256 GB de spatiu de stocare SSD si sustine o autonomie de pana la 8 ore. O suita intreaga de porturi, inclusiv porturi pentru Gigabit Ethernet, USB 3.0 si HDMI, le ofera utilizatorilor numeroase posibilitati de a se conecta fara a face compromisuri de marime.

Datorita unui hard drive mSATA foarte rapid si a tehnologiei Intel® Rapid Start ce asigura un timp scurt de initiere si restartare a echipamentului, HP SpectreXT le garanteaza utilizatorilor viteza de care au nevoie. In plus, sustinut de cele mai noi procesoare Intel Core™, HP SpectreXT include, de asemenea, Intel Smart Connect Technology, o solutie tehnologica care sincronizeaza automat mailurile utilizatorilor chiar si atunci cand notebook-ul este in sleep mode.

HP SpectreXT ofera imagini de calitate, prelucrate de un software integrat si versiuni complete ale programelor Adobe Photoshop® Elements 10 si Adobe Premiere Elements 10. In plus, o linie telefonica de suport tehnic la cerere le este dedicata exclusiv utilizatorilor de HP Spectre.

Pentru a proteja date confidentiale si pentru face fata amenintarilor cibernetice, HP SpectreXT ofera un an de utilizare gratuita a Absolute Data Protect, precum si doi ani de licentiere pentru programele Norton Internet Security si Intel Identity Protection, o solutie ce ofera un nivel avansat de securitate.

Gandit pentru a sustine o inalta calitate a sunetului, HP SpectreXT include tehnologia Beats Audio atat pentru cele patru boxe integrate, cat si pentru orice set de casti conectate.



HP ENVY

Cu o grosime de pana la 19,8 mm si o greutate de nici 1,79 kg(2), noile notebook-uri HP ENVY au o baza neteda, ce nu permite alunecarea, fiind astfel echipamentele potrivite pentru orice situatie.

Ultrabook-ul HP ENVY, disponibil in doua variante de display, fie cu diagonala de 35,6 cm (14 inci) sau de 39,6 cm (15,6 inci), include cele mai noi procesoare Intel Core si asigura o durata de viata a bateriei de opt pana la noua ore. Ultrabook-urile integreaza hard-diskuri SSD mSATA, precum si tehnologiile Intel Rapid Start, Intel Identity Protection Technology, Intel Smart Response si Intel Smart Connect.

Sleekbook-ul HP ENVY – disponibil fie in varianta cu diagonala de 35,6 cm (14 inci) si procesoare Intel Core, fie in varianta cu diagonala de 39,6 cm (15,6 inci) si procesoare AMD Accelerated Processing Units – sustine o durata de viata a bateriei de opt sau, respectiv, noua ore. Avand posibilitatea de a include placi grafice externe atat pe platforma Intel, cat si pe platformele AMD, utilizatorii pot crea si edita mai rapid clipuri video si se pot bucura de optiuni multimedia si de jocuri incredibile.

Ultrabook-urile si sleekbook-urile HP ENVY completeaza tehnologia Beats Audio cu boxe duale si un subwoofer care le ofera utilizatorilor o experienta mai buna de vizionare a filmelor sau de ascultare a muzicii.

Noul HP EliteBook Folio 9470m este primul ultrabook HP care ofera un design stilat si usor fara a compromite in nici un fel caracteristicile interne. Cu o diagonala de 35,6 cm (14 inci) si o greutate de doar 1,58 kg, acest ultrabook cu o grosime de 19 mm ofera o suita completa de porturi si optiuni de conectivitate pentru utilizatorii de business, inclusiv solutii integrate de wireless WAN, Ethernet complex, VGA, DisplayPort si conexiuni USB 3.0.

Ideal pentru specialistii aflati in miscare si cei care isi petrec cea mai mare parte a timpului departe de un birou fizic, HP EliteBook Folio ofera o baterie ce poate sustine activitatea unui utilizator pentru o zi intreaga de lucru,  incluzand, de asemenea, si optiunea unei baterii secundare care sa ii ofere acestuia libertatea de a nu depinde de o sursa de electricitate. Echipamentul include, de asemenea, o baterie ce poate fi usor inlocuita chiar de utilizatori. Abilitatile de docking specifice echipamentelor dedicate utilizatorilor din companii asigura suport pentru diferite tipuri de display-uri, caracteristici integrate de incarcare si porturi USB suplimentare pentru a permite imbunatatirea productivitatii atunci cand echipamentul este folosit la birou.

HP EliteBook Folio ofera o experienta de utilizare mai curata si mai rapida cu ajutorul HP Premier Image. Acesta include un set complet de software de business pentru HP Elitebook si protectie antivirus, fara trialware sau notificari care sa le intrerupa activitatea utilizatorilor.

Echipamentul permite, de asemenea, administrarea mai usoara si livreaza mai multe optiuni complexe de securitate, inclusiv HP Bios Protection, ceea ce asigura functionarea sistemelor cu optiuni imbunatatite de protectie impotriva atacurilor cu virus sau a altor amenintari.

HP EliteBook Folio include un hard disk SSD optional cu sistem de operare Windows 7 Professional ce permite initierea foarte rapida a echipamentului. Procesorul Intel® Core™ vPro™ de a treia generatie ofera, in acelasi timp, performanta maxima cu securitate incorporata. Un set aditional de caracteristici interesante include Smart Card reader integrat, un cititor de amprente, un chip de securitate TPM si o selectie de instrumente de administrare.

HP SpectreXT Pro

Pentru clientii care au nevoie de combinatia ideala dintre stil si caracteristici de business, HP a prezentat, de asemenea, modelul HP SpectreXT Pro cu Microsoft Windows® 7 Professional pentru productivitate de business maxima. Acest notebook include si un chip de securitate TPM care protejeaza datele din email, precum si informatiile de pe hard disk pentru acei utilizatori pentru care securitatea conteaza in mod special.

Ultimele NOUTATI

5 idei profitabile de afaceri in agricultura
Business

5 idei profitabile de afaceri in agricultura

today26 Apr. 2024
Ce se intampla cu cele 5 milioane de pensii, inainte de Paste: cand intra toti banii pe card
Economie

Ce se intampla cu cele 5 milioane de pensii, inainte de Paste: cand intra toti banii pe card

today26 Apr. 2024
Guvernul modifica din nou Codul fiscal:  romanii care au locuinte scumpe se vor trezi somati de ANAF
Economie

Guvernul modifica din nou Codul fiscal: romanii care au locuinte scumpe se vor trezi somati de ANAF

today26 Apr. 2024
Specialist in Finante: Desi cresc impozitele, se adanceste deficitul, ceea ce inseamna ca statul risipeste prea mult banul public
Economie

Specialist in Finante: Desi cresc impozitele, se adanceste deficitul, ceea ce inseamna ca statul risipeste prea mult banul public

today26 Apr. 2024
HR Barometru: Au crescut salariile specialistilor in industria serviciilor pentru afaceri
Economie

HR Barometru: Au crescut salariile specialistilor in industria serviciilor pentru afaceri

today26 Apr. 2024
Cele mai importante motive pentru care sa faci investitii in parcuri fotovoltaice acum
Business

Cele mai importante motive pentru care sa faci investitii in parcuri fotovoltaice acum

today26 Apr. 2024
Ce sunt monedele de aur de investitii?
Life Style

Ce sunt monedele de aur de investitii?

today26 Apr. 2024
Suferi de artroza? Afla despre tratamentul pentru artroza, infiltratiile pentru genunchi
Sanatate

Suferi de artroza? Afla despre tratamentul pentru artroza, infiltratiile pentru genunchi

today25 Apr. 2024
E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Partenerii nostri

Te-ar putea interesa si

Guvernul modifica din nou Codul fiscal:  romanii care au locuinte scumpe se vor trezi somati de ANAF
Economie

Guvernul modifica din nou Codul fiscal: romanii care au locuinte scumpe se vor trezi somati de ANAF

today26 Apr. 2024
Specialist in Finante: Desi cresc impozitele, se adanceste deficitul, ceea ce inseamna ca statul risipeste prea mult banul public
Economie

Specialist in Finante: Desi cresc impozitele, se adanceste deficitul, ceea ce inseamna ca statul risipeste prea mult banul public

today26 Apr. 2024
HR Barometru: Au crescut salariile specialistilor in industria serviciilor pentru afaceri
Economie

HR Barometru: Au crescut salariile specialistilor in industria serviciilor pentru afaceri

today26 Apr. 2024
Cele mai importante motive pentru care sa faci investitii in parcuri fotovoltaice acum
Business

Cele mai importante motive pentru care sa faci investitii in parcuri fotovoltaice acum

today26 Apr. 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
x