Este momentul oportun pentru a investi in ETH?
Indicatorii ETH au inregistrat recent evolutii semnificative, sugerand ca altcoinul ar putea trece printr-o scurta corectie inainte de a-si relua cresterea. Indicele relativ de putere a atins nivelul 80 in ultimele zile, mentinandu-se momentan la acest nivel, dar semnalele arata ca ar putea sa scada in curand. Media mobila de 30 de zile si-a facut intrarea in zona de supracumparare, accentuandu-si cresterea in ultima saptamana.
De la mijlocul lunii noiembrie, ETH a depasit semnificativ media mobila de 200 de zile, semnaland posibilitatea unei ajustari mai scurte a pretului. Cu toate acestea, datorita contextului favorabil din 2022 si 2023, ETH are potentialul de a inregistra cresteri semnificative pe parcursul anului 2024.
Cresterea volumului ETF-urilor Bitcoin a sustinut ETH, iar stirile recente despre potentiala lansare a ETF-urilor Ethereum ar putea stimula si mai mult pretul monedei.
In cazul aprobarii si lansarii fondurilor tranzactionate la bursa ETH la vedere, se asteapta un impuls similar cu cel al Bitcoin. Avand in vedere pozitia dominanta a Ethereum ca retea de nivel unu, sustinuta de o valoare totala blocata de 45,6 miliarde de dolari (60% din piata totala), ETH are potentialul de a atinge noi cresteri in acest an.
In plus, extinderea integrarii Ethereum in randul unor giganti fintech precum PayPal si Coinbase in cursul anului 2023 marcheaza o crestere semnificativa in adoptarea si recunoasterea sa in industrie.
Aceasta implicare a unor jucatori majori subliniaza cresterea continua a relevantei Ethereum pe piata financiara. Prin urmare, nu este exclus ca pretul Ethereum sa atinga un prag de 4.000 USD pana in perioada estivala.
Aceasta evolutie favorabila ar putea deschide calea pentru depasirea nivelului maxim istoric pana la sfarsitul anului 2024.
SMOG, alternativa cu o capitalizare mica de piata
In contextul unei posibile corectii scurte a pretului ETH, multi comercianti se gandesc la diversificarea portofoliului prin alternative. O abordare eficienta de diversificare consta in investirea in jetoane cu capitalizare mica, care prezinta sanse de a fi listate pe noi schimburi si, astfel, de a-si spori preturile.
Smog (SMOG), o moneda bazata pe Solana si Ethereum, reprezinta o optiune noua in aceasta directie. Listata pe Jupiter cu cateva saptamani in urma, SMOG a inregistrat o crestere impresionanta de peste 3.000%, mentinandu-si castigurile timpurii. Acest aspect este remarcabil, avand in vedere tendinta altor jetoane meme bazate pe Solana de a-si pierde rapid valoarea dupa o crestere brusca.
Smog se distinge si prin sistemul sau de airdrop inovator si optimist. Cu alte cuvinte, proiectul planifica organizarea unor airdropuri regulate in urmatoarele saptamani si luni, recompensand posesorii de jetoane SMOG care le pastreaza in portofoliu pe termen lung.
Aceasta strategie incurajeaza detinerea pe termen mai lung a jetoanelor, contribuind la consolidarea pretului SMOG. De asemenea, Smog a introdus recent "questuri" pentru comunitatea sa, oferind recompense SMOG participantilor care indeplinesc diverse sarcini.
Cu peste 25.000 de urmaritori pe X si o abordare inovatoare, Smog devine din ce in ce mai atragator pe piata. Investitorii pot achizitiona SMOG accesand site-ul oficial Smog, iar tranzactionarea este posibila si prin intermediul platformei Jupiter. Detalii aici!
Ultimele NOUTATI
Divortul, sport national in Romania: 4 din 10 cupluri se cearta din cauza banilor
2025 aduce soc fiscal: orice firma plateste impozit pe cel putin 30% din profit, chiar daca in trecut a inregistrat pierderi mari
Incepe marele exod fiscal? De teama masurilor de austeritate, firmele romanesti si-ar putea muta sediile fiscale in alte tari
Majoritatea tarilor UE critica reforma propusa de presedinta CE. Miza: 400 de miliarde de euro! Ce presupune revizuirea finantarii regionale
7 din 10 tineri folosesc TikTok, dar doar 3 din 10 au cont pe LinkedIn – tinerii romani prefera distractia online in locul retelelor profesionale
Ce se intampla cu TVA pentru HoReCa la 1 octombrie. Vicepremierul Barna impune o conditie pentru TVA de 11%
Partenerii nostri
Declaratia 216: Cine are obligatia si pana cand se depune in 2025
TOP 3 prioritati pentru contabili in luna iulie 2025 [INFOGRAFIC]
Evaziunea fiscala - o amenintare la securitatea nationala: ce este si cum se sanctioneaza
Tichete de 50 lei pe luna pentru facturile la curent: cine beneficiaza si cum te inscrii
Te-ar putea interesa si
Incepe marele exod fiscal? De teama masurilor de austeritate, firmele romanesti si-ar putea muta sediile fiscale in alte tari
Majoritatea tarilor UE critica reforma propusa de presedinta CE. Miza: 400 de miliarde de euro! Ce presupune revizuirea finantarii regionale