Broad City, Amy Schumer, Comedy Central si multe alte nume din industria divertismentului au un punct comun: se folosesc de YouTube pentru a creste, pentru a fi cat mai prezenti, pentru a continua sa faca ceea ce le place sa faca... fiind totodata platiti pentru asta.
Ce mai face insa Jerry Seinfeld? Si care e ultimul sau proiect? "Comedians in cars" e cel mai recent proiect care se tine insa departe de YouTube. Nu e de mirare ca am ajuns intamplator sa aflu despre aceste filmulete.
Jerry a numit recent YouTube-ul, potrivit Variety.com, ca fiind o varianta mai ieftina si ca un cos de gunoi pentru continutul creat de utilizatori. Ma gandesc ca prin acesta declaratie a pierdut cateva milioane de fani, discreditandu-i totodata pe cei care incaseaza lunar cateva mii de dolari din continutul creat de ei cu ajutorul unei singure camere video si nu a unei intregi echipe.
Acesta a mai adaugat si ca, in ce priveste acest tip de continut, in opinia sa, cu cat e mai putin, cu atat mai bine. Sa fi pierdut comediantul ajuns la 60 de ani legatura cu ce place astazi publicului tanar?
Din declaratiile sale in ce priveste YouTube-ul putem deduce ca, in mod cert, nu e un fan al nebuniei pe care acest site a reusit sa o creeze in ultimii ani, dand sansa de afirmare oamenilor din lumea intreaga cu acces la Internet.
Mai toate studio-urile si canalele TV mari din Statele Unite au astazi si canale de YouTube, distribuind continut creat special pentru site si interactionand cu cei mai populari utilizatori din domeniu.
Nenumarati utilizatorii au reusit, in ultimii ani, sa dezvolte afaceri reale dupa ce s-au promovat cu ajutorul YouTube-ului. Seinfeld s-a laudat cu faptul ca pana luna trecuta proiectul sau a adunat 100 milioane vizualizari.
Ii scapa insa din vedere ca unul dintre cei mai faimosi utilizatori de pe YouTube, PewDiePie, ii depaseste recordul de 85 de ori mai mult, adunand pana la acest moment circa 8,5 miliarde de vizualizari.
Concluzia? Avem de pierdut numai daca ne incapatanam sa nu vedem ca, in jurul nostru, lumea se misca mult mai repede decat reusim adesea sa tinem pasul. Dar cel putin in domeniul nostru, cel mai sanatos e sa nu negam schimbarea si sa imbratisam inovatia daca nu vrem sa ne numaram printre cei care au avut candva un business sau un show de comedie.
Credit foto: broadwaysanjose.com
Ultimele NOUTATI
Divortul, sport national in Romania: 4 din 10 cupluri se cearta din cauza banilor
2025 aduce soc fiscal: orice firma plateste impozit pe cel putin 30% din profit, chiar daca in trecut a inregistrat pierderi mari
Incepe marele exod fiscal? De teama masurilor de austeritate, firmele romanesti si-ar putea muta sediile fiscale in alte tari
Majoritatea tarilor UE critica reforma propusa de presedinta CE. Miza: 400 de miliarde de euro! Ce presupune revizuirea finantarii regionale
7 din 10 tineri folosesc TikTok, dar doar 3 din 10 au cont pe LinkedIn – tinerii romani prefera distractia online in locul retelelor profesionale
Ce se intampla cu TVA pentru HoReCa la 1 octombrie. Vicepremierul Barna impune o conditie pentru TVA de 11%
Partenerii nostri
Declaratia 216: Cine are obligatia si pana cand se depune in 2025
TOP 3 prioritati pentru contabili in luna iulie 2025 [INFOGRAFIC]
Evaziunea fiscala - o amenintare la securitatea nationala: ce este si cum se sanctioneaza
Tichete de 50 lei pe luna pentru facturile la curent: cine beneficiaza si cum te inscrii
Te-ar putea interesa si
Incepe marele exod fiscal? De teama masurilor de austeritate, firmele romanesti si-ar putea muta sediile fiscale in alte tari
Majoritatea tarilor UE critica reforma propusa de presedinta CE. Miza: 400 de miliarde de euro! Ce presupune revizuirea finantarii regionale