Anca Mitu, Privileg Catering: Daca in anii anteriori se vorbea foarte mult de cantitate, acum accentul este pus pe calitate

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Anca Mitu, Privileg Catering: Daca in anii anteriori se vorbea foarte mult de cantitate, acum accentul este pus pe calitate Anca Mitu, Privileg Catering: Daca in anii anteriori se vorbea foarte mult de cantitate, acum accentul este pus pe calitate
de Manager.ro la 09 Feb. 2012
Urmareste-ne pe Google News
anca mituprivileg cateringcantitatecalitatepiata de catering

Compania Privileg Catering a atins anul trecut o cifra de afaceri de peste 1,7 milioane euro, in crestere cu 20% fata de 2010, chiar daca piata de evenimente si cea de catering s-au contractat sub presiunea scaderii bugetelor de marketing. Cresterea s-a datorat unor factori precum strategia de servicii si produse oferite de companie, strategiile de comunicare ale clientilor, dar si scaderea numarului de jucatori din sectorul de catering.

"Piata de catering se afla sub presiunea cresterii preturilor la materia prima si, pe de cealalta parte, scaderea bugetelor alocate pentru un eveniment", a declarat Anca Mitu (foto), fondator Privileg Catering. "Cu toate acestea, in mod paradoxal, tocmai scaderea bugetelor de marketing a determinat managerii si agentiile sa se orienteze tot mai mult catre business to business, catre o comunicare mult mai targetata, prin evenimente dedicate clientilor importanti si stakeholderilor", a continuat Anca Mitu.

Piata de evenimente corporate s-a bazat mai mult pe evenimente cu un numar mai mic de invitati, comparativ cu anii anteriori, dar cu concepte mai creative de eveniment, logistica si meniuri mai deosebite, care au necesitat si servicii speciale din partea companiilor de catering. "Daca in anii anteriori se vorbea foarte mult de cantitate, acum accentul este pe calitate si pe servicii cat mai complete din partea companiei de catering, astfel ca si noi investim in echipamente noi, multa logistica proprie, am avut o mare flexibilitate in negociere, am venit cu multe propuneri personalizate, pentru specificul fiecarei companii in parte", explica Anca Mitu.

O statistica a companiei Privileg Catering arata ca 30 - 40% din bugetul unui eveniment este alocat pentru catering si serviciile asociate. Procentul scade in functie de amploarea evenimentului. Dupa 16 ani de prezenta pe piata locala, firma are in prezent o echipa permanenta de 60 de angajati in house, peste o suta de colaboratori si o flota de 12 masini frigorifice. Privileg Catering este si furnizor oficial al Casei Regale a Romaniei si a fost desemnata patru ani consecutiv drept cea mai buna companie de catering din Romania.


"Urmeaza un an mai solicitant decat 2011, in care managementul si eficientizarea costurilor sunt elemente cheie. Vorbim despre un business in care managementul pierderilor de mancare, de pilda, este extrem de important, in contextul in care nu se opereaza cu margini semnificative, iar calculele trebuie sa fie extrem de exacte", precizeaza fondatoarea Privileg Catering.

Compania doreste sa extinda anul acesta echipa de angajati si sa continue investitiile in logistica si echipamente.

Ultimele NOUTATI

Secretul din spatele podelelor care rezista 25 de ani fara sa se deterioreze
Casa si gradina

Secretul din spatele podelelor care rezista 25 de ani fara sa se deterioreze

today03 Iul. 2025
Publicitatea din Romania, aproape de 850 milioane euro in 2025. Digitalul castiga teren
Business

Publicitatea din Romania, aproape de 850 milioane euro in 2025. Digitalul castiga teren

today03 Iul. 2025
Magazinul Unirea: de la vitrina luxului comunist la mallul-fantoma din inima Bucurestiului
Companii

Magazinul Unirea: de la vitrina luxului comunist la mallul-fantoma din inima Bucurestiului

today02 Iul. 2025
Sondaj: Aproape jumatate dintre romani reclama inrautatirea situatiei financiare personale, iar trei sferturi se plang de situatia economica a tarii
Economie

Sondaj: Aproape jumatate dintre romani reclama inrautatirea situatiei financiare personale, iar trei sferturi se plang de situatia economica a tarii

today02 Iul. 2025
Studiu: Calitatea alimentelor, nu doar tipul dietei, scade riscul de boli cardiace. De ce dietele low-fat si low-carb nu sunt suficiente
Sanatate

Studiu: Calitatea alimentelor, nu doar tipul dietei, scade riscul de boli cardiace. De ce dietele low-fat si low-carb nu sunt suficiente

today02 Iul. 2025
Cum sustin campaniile sociale grupurile vulnerabile?
Campanii sociale

Cum sustin campaniile sociale grupurile vulnerabile?

today02 Iul. 2025
Oferte last minute vs. rezervari in avans la bilete de avion - avantaje si dezavantaje
Travel

Oferte last minute vs. rezervari in avans la bilete de avion - avantaje si dezavantaje

today02 Iul. 2025
Cu doar 27.000 de euro venituri pe familie in Romania, depasim Cehia si Ungaria la puterea de cumparare
Economie

Cu doar 27.000 de euro venituri pe familie in Romania, depasim Cehia si Ungaria la puterea de cumparare

today02 Iul. 2025
E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE
Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.
Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special de mai jos?
E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE

Aboneaza-te la
Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole
despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare,
Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT
Raportul Special
"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform cu Regulamentului UE 679/2016
x