Cadoul perfect Craciunul acesta? Creme de fata pentru ingrijirea tenului!

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Cadoul perfect Craciunul acesta? Creme de fata pentru ingrijirea tenului!
Cadoul perfect Craciunul acesta? Creme de fata pentru ingrijirea tenului!
de Redactia Manager la 09 Dec. 2021
Urmareste-ne pe Google News
oriflamecadou craciunnovage

Ingrijirea pielii ar putea fi cadoul perfect Craciunul acesta. Nu numai ca este practic, fiindca ai grija de tenul tau in fiecare zi, dar este si cadoul care continua sa daruiasca - fiindca in urma folosirii tratamentului potrivit te vei bucura de o piele neteda si catifelata! Asa ca gandeste-te de doua ori si alege sa adaugi in cos o crema de la un brand cunoscut si in care ai incredere deplina!


Seturile cadou de creme de fata pentru o ingrijire in profunzime a pielii reprezinta - fara indoiala - cel mai reusit cadou pentru ea de anul acesta. Este corect sa spunem ca anul trecut nu a fost cel mai prietenos cu propriul tau ten (purtarea permanenta a mastilor in spatiile inchise si ulterior si in cele deschise a dus la inchiderea porilor si impiedicarea efectuarii unui tratament facial adecvat), asa ca imbunatatirea rutinei de ingrijire a tenului este mai importanta acum ca niciodata.

Cum alegi crema de fata potrivita?

Sarbatorile de iarna reprezinta prilejul perfect pentru a darui un set cadou de ingrijire si hidratare a pielii, fiindca se va simti ca un rasfat pentru cea care primeste acest dar. Este adevarat ca o singura crema de fata cu efecte hidratante sau un ser facial de curatare sunt cadouri care de unele singure sunt minunate.

Totusi, un set cadou de ingrijire pentru ten care contine gel de curatare, crema de ochi, creme de fata pentru zi si seara si ser profesional de ingrijire iti va permite sa ii oferi persoanei dragi tie o intreaga rutina de ingrijire a pielii - toate de la acelasi brand, cu ingrediente benefice pentru ten si un obiectiv unitar de ingrijire a pielii, la un pret avantajos. Din fericire, Oriflame ne-a ajutat sa facem o lista de produse special destinate ingrijirii pielii, indiferent de ce tip de ten are persoana pentru care te gandesti sa cumperi cadoul.

Daca ai ales sa cumperi online, atunci vei vedea ca varietatea ofertelor de anul acesta le intrece pe cele de anul trecut! Ai o multime de produse la preturi speciale si oferte de pret pe care in magazinele fizice trebuie sa fim de acord ca nu le vei gasi.

Descopera ce tip de ten are persoana respectiva si apoi cauta creme hidratante potrivite!

Cel mai important aspect pe care trebuie sa il ai in vedere atunci cand esti in cautarea unui tratament profesional de ingrijire este tipul de ten cu care lucrezi. Daca alegi sa cumperi creme de fata profesionale cu utilizare zilnica, atat pentru zi, cat si pentru noapte, inseamna ca persoana careia te gandesti sa ii daruiesti acest cadou iti este foarte apropiata.

Tipul de ten dicteaza modul in care ingredientele cremelor si tratamentelor de fata se vor aseza si reactiona pe piele. Este important sa acorzi prioritate tipurilor diferite de ten in selectarea celor mai bune creme de fata.

O crema de fata pentru un ten cu exces de sebum (ulei) nu va functiona la fel de bine pe un ten sensibil, asa cum o va face o crema mai hranitoare. De aceea sunt atat de importante tipurile de ten in alegerea unei creme de fata.

Acest lucru este valabil si pentru alte tipuri de tratamente de ten, nu doar pentru niste creme hidratante. Dar, haide mai bine sa incepem cu cateva probleme des intalnite ale tenului pentru care vom oferi si cateva recomandari de produse pentru a-ti putea face o idee despre ce vorbim!

Crema de fata - rol in tratarea primelor semne de maturizare a tenului - aspectul tern

Atunci cand tenul ajunge la maturitate, pielea fetei incepe sa se simta si sa arate diferit. Capacitatea naturala a tenului de a produce ulei se diminueaza, iar bariera de protectie a dermului este slabita si are nevoie de mai mult ajutor din partea tratamentelor de ingrijire. Aici intervine rolul pe care o crema potrivita il are in recuperarea stralucirii de altadata a pielii.

NovAge Skinergise

NovAge Skinergise reprezinta ajutorul de ingrijire al pielii cu performante avansate, care stimuleaza tenul pentru a combate primele semne ale imbatranirii. Tehnologia energizanta Taurine re-energizeaza pielea si, in acelasi timp, reduce semnele vizibile de oboseala si liniile fine. Este dovedit clinic ca reduce liniile fine, diminueaza aspectul porilor si amplifica stralucirea pielii in urma folosirii repetate.

NovAge Skinergise contine 5 produse de uz zilnic cu caracter profesional care au menirea de a combate primele semne de imbatranire. Setul propune noua rutina de ingrijire pentru doamnele care se confrunta cu primele semne de imbatranire, intrucat contine un gel de curatare, crema de ochi, ser profesional de ingrijire, crema de zi, dar si crema de noapte.

Gratie tehnologiilor avansate, NovAge Skinergise ofera rezultate instantanee si pe termen lung pentru a stimula si revitaliza pielea, a spori stralucirea si a reduce aparitia liniilor fine si a porilor. In acelasi timp, textura este netezita, pielea arata si se simte profund hidratata, iar tenul este vizibil infrumusetat.

NovAge Ecollagen

Tot pe premisa imbatranirii premature, specialistii Oriflame au conceput o selectie de produse de ingrijire anti-imbatranire si hidratare si cu scopul de a corecta ridurile. Cremele de zi si de noapte din gama NovAge Ecollagen stimuleaza productia de colagen in piele si are un efect anti-rid in timp ce ajuta la incetinirea procesului de imbatranire a pielii.

Similar gamei anterior mentionate, NovAge Ecollagen dispune de 5 produse pentru toate tipurile de ten, care au scopul de a intensifica hidratarea, a umple si netezi instantaneu ridurile multumita tehnologiei Tri-Peptide, acid hialuronic cu masa moleculara mica si extractului de celule stem din floarea de colt.

NovAge Ultimate Lift

Cine a spus ca o crema de fata nu poate sa ofere treptat efectul medicului estetician? Alege sa folosesti crema potrivita - de zi sau de seara - iar rezultatele unui ten frumos conturat se vor vedea treptat. Utilizarea periodica a unui produs potrivit se va vedea pe pielea ta.

NovAge Ultimate Lift este o gama de ingrijire avansata a pielii, conceputa pentru a revitaliza pielea si pentru a contribui la refacerea conturului fetei. Intra chiar acum pe site, Oriflame.ro, si descopera informatii in plus despre produsul care te va ajuta sa iti conturezi trasaturile fetei.

Tehnologia patentata Aspartolif se afla la baza fiecarui produs al acestei game, iar aceasta este cunoscuta pentru activarea si refacerea colagenului natural al pielii si a productiei de elastina, ce contribuie la redarea fermitatii si elasticitatii pielii.

NovAge Time Restore

Setul NovAge Time Restore cu cinci produse - de la gel de curatare pana la crema de fata de zi si de seara - este dezvoltat pentru rutina de ingrijire a pielii cu actiune delicata de hidratare si hranire intensa, care contribuie la cresterea nivelului de colagen pentru un ten care se simte mai dens si mai elastic, cu contururi mai definite, riduri si pete de varsta mai putin vizibile.

NovAge Brilliance Infinite Luminosity

Ce ai zice, totusi, de un produs care sa-ti revitalizeze cu totul felul in care arata tenul tau? Un produs cu adevarat benefic pentru orice tip de ten este crema de fata din gama NovAge Brilliance Infinite Luminosity.

Aceasta crema de fata este un produs care actioneaza pentru a reduce tonurile inegale ale pielii si decolorarile , cum ar fi hiper-pigmentarea si petele intunecate, precum si tonurile pielii rosiatice, cenusii sau galbui, pentru a iti lasa o piele vibranta si stralucitoare.

Crema de fata se alege in functie de nevoile persoanei careia vrei sa ii daruiesti un set cadou de ingrijire. Asa ca poate fi vorba despre o crema de fata cu efect intens de hidratare sau o crema pentru restaurarea colagenului pierdut o data cu maturizarea pielii. Alegerea este a ta, insa daca alegi sa-ti faci cont Oriflame vei descoperi oferte de pret in prag de sarbatori tocmai pentru a-ti usura cautarea cadoului perfect! Spor la cumparaturi!


Ultimele NOUTATI

ANAF se pregateste de controale masive in aceste magazine: ce marfa atrage inspectorii la usa ta
Ultimele stiri economice

ANAF se pregateste de controale masive in aceste magazine: ce marfa atrage inspectorii la usa ta

today19 Apr. 2024
Cum poti ajunge sa fii raportat in Biroul de Credit si sa te refuze toate bancile: exemple clare de situatii
Economie

Cum poti ajunge sa fii raportat in Biroul de Credit si sa te refuze toate bancile: exemple clare de situatii

today19 Apr. 2024
De la ce varsta nu mai ai voie sa ceri bani de la parinti: e rusinos
Economie

De la ce varsta nu mai ai voie sa ceri bani de la parinti: e rusinos

today19 Apr. 2024
Cum se foloseste corect un card de credit, pentru cumparaturi, ca sa nu ajungi sa platesti dobanzi uriase
Comunicate

Cum se foloseste corect un card de credit, pentru cumparaturi, ca sa nu ajungi sa platesti dobanzi uriase

today19 Apr. 2024
Tichete gratis de la stat pentru masa de Paste. Doar o cerere e necesara si banii vin la usa prin postas
Ultima ora

Tichete gratis de la stat pentru masa de Paste. Doar o cerere e necesara si banii vin la usa prin postas

today19 Apr. 2024
Kovesi, sefa EPPO, a dat ordin sa se faca perchezitii la niste functionari publici din Romania: ar fi furat 160.000 de euro din fonduri europene
Ultima ora

Kovesi, sefa EPPO, a dat ordin sa se faca perchezitii la niste functionari publici din Romania: ar fi furat 160.000 de euro din fonduri europene

today19 Apr. 2024
ANAF incepe sa dea amenzi de 8.000 - 10.000 lei din octombrie 2024: pe lista neagra sunt comerciantii, ce urmareste Fiscul
Economie

ANAF incepe sa dea amenzi de 8.000 - 10.000 lei din octombrie 2024: pe lista neagra sunt comerciantii, ce urmareste Fiscul

today19 Apr. 2024
Sfaturi de econonomisire pentru romanii cu salarii si pensii mici: cum sa-ti gestionezi corect bugetul lunar
Banii tai - sectiune de educatie financiara

Sfaturi de econonomisire pentru romanii cu salarii si pensii mici: cum sa-ti gestionezi corect bugetul lunar

today19 Apr. 2024
E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Partenerii nostri

Te-ar putea interesa si

De la ce varsta nu mai ai voie sa ceri bani de la parinti: e rusinos
Economie

De la ce varsta nu mai ai voie sa ceri bani de la parinti: e rusinos

today19 Apr. 2024
Cum se foloseste corect un card de credit, pentru cumparaturi, ca sa nu ajungi sa platesti dobanzi uriase
Comunicate

Cum se foloseste corect un card de credit, pentru cumparaturi, ca sa nu ajungi sa platesti dobanzi uriase

today19 Apr. 2024
Tichete gratis de la stat pentru masa de Paste. Doar o cerere e necesara si banii vin la usa prin postas
Ultima ora

Tichete gratis de la stat pentru masa de Paste. Doar o cerere e necesara si banii vin la usa prin postas

today19 Apr. 2024
Kovesi, sefa EPPO, a dat ordin sa se faca perchezitii la niste functionari publici din Romania: ar fi furat 160.000 de euro din fonduri europene
Ultima ora

Kovesi, sefa EPPO, a dat ordin sa se faca perchezitii la niste functionari publici din Romania: ar fi furat 160.000 de euro din fonduri europene

today19 Apr. 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
x