Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Proprietarii French Bakery vor inaugura restaurantul Negresco in Centrul Vechi al Capitalei


Proprietarii French Bakery vor inaugura restaurantul Negresco in Centrul Vechi al Capitalei
de la 20 Sep. 2011
Proprietarii French Bakery vor inaugura restaurantul Negresco in Centrul Vechi al Capitalei
Tags: french bakerycentrul vechirestaurantnegrescoproiectfranciza

Investitorii care detin lantul de cafenele si restaurante French Bakery au anuntat ca in luna octombrie, in Centrul Vechi al Bucurestiului va rasari un nou restaurant: NEGRESCO.


Negresco se va invecina cu restaurantul Caru cu Bere de pe strada Stavropoleus, informeaza romania-insider.com.

Investitorul roman Lucian Manu, actionar majoritar in cadrul proiectului, sotia sa, Ioana Forsea si fratele sau Dinu Cismarescu, care detin French Bakery, au cumparat o cladire istorica din Centrul Vechi. Imobilul a fost restaurat in ultimele 18 luni. Arhitectul responsabil pentru proiectul Negresco este Serban Sturdza, care a lucrat si la restaurarea vilei Carturesti.

Lucian Manu, Dan Cismarescu si Tony Belizarie mai detin in Bucuresti restaurantul Balthazar, deschis in anul 2001. Grupul format din Manu, Dinu Cismarescu si Serban Cismarescu administreaza totodata fabrica de mobila Innova.

Lucian Manu si fratii sai, Dinu si Serban Cismarescu sunt fii poetului si eseistului Emil Manu. Cei trei au la baza meseria de doctor - doi au absolvit Medicina iar cel mai tanar, Serban, Stomatologia. Totusi, niciunul dintre cei trei frati nu practica in acest moment medicina.

French Bakery dispune de noua unitati in Bucuresti, detinute in mod direct de antreprenorii mentionati si doua in sistem de franciza. O franciza French Bakery costa 10.000 de euro, reprezentand taxa initiala, in timp ce investitia totala in unitate incepe de la 50.000 de euro.



Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.
Manager


Newsletter zilnic GRATUIT
7 modele de contracte si formulare - actualizate conform GDPR 2019
Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Manager.ro pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
Top imagine

Comentarii

0 comentarii


Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Top imagine
Newsletter zilnic GRATUIT
7 modele de contracte si formulare - actualizate conform GDPR 2019
Aboneaza-te la newsletterul Manager.ro si primeste ultimele noutati pe email.

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit  "7 modele de contracte si formulare - actualizate conform GDPR 2019".


Recomandari MANAGER.RO


Cele mai citite stiri




Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.
Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"7 modele de contracte si formulare - actualizate conform GDPR 2019"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016