Adaugati afacerea gratuit pe hartiile, aplicatiile si produsele HERE Technologies prin intermediul platformei HERE Map Creator.
Amintiti-va ultima data cand ati gasit noul restaurant, cafenea sau unitatea de cazare fara a utiliza o harta sau navigarea catre aceasta. Greu de retinut, nu?
A fi intr-un loc necunoscut fara niciun fel de dispozitiv inteligent suna ca un cosmar pentru majoritatea oamenilor de astazi. Chiar si locurile familiare se schimba constant si, de cele mai multe ori, ne-am trezit verificand propriul cartier pe o harta.
Dar o harta inseamna mai mult decat utilizarea ei pentru a ajunge din punctul A in punctul B. Cu HERE Technologies va puteti imbunatatii propria experienta prin adaugarea ultimelor modificari din jurul dumneavoastra direct in hartile HERE. Facand asta, va puteti lasa amprenta asupra lumii si puteti ajuta, de asemenea, alti utilizatori.
Iata 5 moduri de a utiliza gratuit produsele si serviciile HERE:
1. Fii mai accesibil pentru clienti
Pandemia a schimbat drastic circumstantele pentru mediul de afaceri. Daca sunteti un antreprenor mic sau mijlociu, orice oportunitate de a impartasi informatiile despre afacerea dumneavoastra unui public larg poate fi de ajutor.
HERE Technologies este cel mai important furnizor mondial de harti digitale – 3 din 4 masini folosesc aceasta harta si sistem de navigatie.
HERE a permis oricarui utilizator sa adauge cu usurinta informatii despre activitatea si mediul sau prin instrumentul Map Creator. Mai mult decat atat, nu sunt necesare cunostinte anterioare despre editarea hartilor, iar instrumentul este complet gratuit.
Mii de utilizatori din Romania si din intreaga lume vor putea sa caute si implicit sa gaseasca afacerea dvs., sa vada informatii precum denumire, date de contact, program, accesibilitate, precum si sa navigheze pe telefonul mobil sau vehicul catre punctul dumneavoastra de desfasurare a activitatilor.
Adaugati informatiile despre businessul dvs. in 5 pasi simpli:
1. Inregistrati-va pe platforma Map Creator (http://mapcreator.here.com/);
2. Mariti locatia companiei dvs. pe harta, faceti clic dreapta pentru a deschide meniul si selectati "Adaugati o locatie noua";
3. Alegeti in o categorie in care se incadreaza aceasta;
4. Introduceti alte detalii (denumire, numar de telefon, site web, e-mail, program, etc.);
5. Nu uitati sa salvati modificarile!
Daca afacerea dumneavoastra exista deja pe harta HERE, verificati informatiile si actualizati-le daca este necesar.
2. Cresteti siguranta rutiera – actualizati limitele de viteza
Stiati ca 60% din toate limitele de viteza din Uniunea Europeana sunt stabilite in mod implicit, iar soferii incearca adesea sa inteleaga limitele corecte de viteza?
Acesta este motivul pentru care lucram la solutiile de asistenta inteligenta a limitelor de viteza (altfel cunoscute sub acronimul ISA) care vor sprijini soferii si vor creste siguranta rutiera in Romania si in intreaga Europa.
Va simtiti neajutorat in legatura cu multe accidente rutiere care ar fi putut fi prevenite? Atunci avem o veste buna: ne puteti ajuta sa construim si sa mentinem aceste limite de viteza. Cum? Iata raspunsul in randurile ce urmeaza!
Accesati Map Creator si folositi-va cunostintele pentru a actualiza limitele de viteza prevazute. Reglementarea limitelor de viteza nu este aceeasi pentru fiecare tara sau regiune. HERE cauta mereu experti locali care doresc sa sporeasca siguranta rutiera in zonele lor.
3. Imbunatatiti traficul in orasul dumneavoastra
Dupa cum am mentionat mai devreme, majoritatea vehiculelor din Europa folosesc harti si navigatia HERE. Puteti contribui la imbunatatirea calitatii acelor harti raportand erori, modificari, inchideri de drumuri si incidente prin Map Creator.
4. Aflati mai multe despre hartile digitale
Map Creator este un instrument util pentru toti pasionatii de harti si cei care doresc sa afle mai multe despre hartile digitale.
De asemenea, puteti actualiza harta adaugand elemente noi, cum ar fi geometria (de exemplu: un drum nou, o strada sau chiar o alee), actualizarea datelor privind limitele de viteza, inregistrarea modificarilor legate de suprafata drumului (de exemplu: drum asfaltat sau neasfaltat) si multe altele.
Comunitatile locale HERE Map Creator din intreaga lume sunt sprijinite de expertii nostri locali. Ei ofera sfaturi de specialitate si va permit sa intalniti membri care au aceleasi idei prin diverse activitati, intalniri si ateliere de specialitate atat pe plan intern cat si international.
Pentru toate intrebarile si sugestiile referitoare la harti, scrieti-ne la mapsromania@here.com
5. Imbunatatiti-va experienta de calatorie cu HERE WE GO
Poate ca esti nou in oras si vrei sa cunosti locuri noi sau pur si simplu trebuie sa gasesti cea mai rapida cale de-a ajunge de la A la B. Cu aplicatia HERE WeGo, nu te vei pierde niciodata.
HERE WeGo accepta actualizari de calatorie in timp real, programe de transport public, ghidare pentru masini si pietoni, harti offline si multe altele. Harta offline a fost una dintre cele mai apreciate caracteristici.
Puteti descarca pur si simplu harta unei regiuni, tari sau continent, apoi finalizati calatoria in timp ce sunteti complet offline. Acest lucru este util mai ales atunci cand calatoriti intr-o tara straina si va faceti griji pentru planul de date sau acoperirea retelei.
Aplicatia a trecut printr-o reproiectare majora recent: navigarea este simplificata si acum puteti alege modul de transport preferat. Dar transformarea HERE WeGo nu s-a incheiat inca. Urmeaza multe actualizari noi si HERE incurajeaza utilizatorii aplicatiei sa-si impartaseasca experienta lor.
Puteti descarca aplicatia din magazinele Google Play (Android), App Store(iOS) si AppGallery (Huawei).
Ultimele NOUTATI
Este ultimul moment! Descopera ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru impozitul pe microintreprinderi in 2025!
Vanzarea masinilor second-hand se complica! Iata ce trebuie sa stii despre Auto Pass in 2025!
Partenerii nostri
Regimul special de scutire TVA pentru intreprinderile mici: Aspecte importante de retinut
Declaratia Unica 2025: Cum arata noul Formular 212 propus de ANAF
Legea care permite parintilor de gemeni sa intre impreuna in concediu pentru cresterea copilului
Evaluarea sefilor de departamente: exemple de Criterii de evaluare si Obiective de performanta
Te-ar putea interesa si