The Art of Real Estate – momentul T zero al unei lumi imobiliare mai bune
businessimobiliarereal estate
Imopedia.ro si Asociatia Profesionala a Agentilor Imobiliari din Romania (APAIR) au organizat, in 2022, ceea ce va deveni evenimentul de referinta din industria imobiliara: The Art of Real Estate.
Conferinta organizata cu sprijinul MLS.ro si Unicredit s-a bucurat de prezenta si sustinerea conducerii National Association of Realtors (NAR), organizatia care a reusit sa structureze si sa reglementeze industria imobiliara. In aceste conditii, este de inteles de ce The Art of Real Estate a fost un „must” pentru numele importante ale imobiliarelor din toata lumea. Vorbim despre peste 450 de specialisti, traineri, agenti, care au venit, literalmente, din toate colturile lumii pentru a fi parte a acestei experiente.
Pentru ca The Art of Real Estate nu este un curs. The Art of Real Estate nu este un spectacol. Nici macar o demonstratie profesionala. The Art of Real Estate nu este un team building la nivel international. The Art of Real Estate include toate cele de mai sus, plus multe altele.
The Art of Real Estate este o experienta. The real feel. O incursiune de o zi in lumea profesionistilor din imobiliare. Cu de toate: de la cafeaua de dimineata, la verificarea proprietatilor nou aparute in MLS, la discutii cu clientii si colegii, pana la cursuri de perfectionare si momente de relaxare ale agentilor imobiliari care isi fac treaba ca la carte. What you see is what you get.
The Art of Real Estate a fost un eveniment maraton, pe parcursul caruia au urcat pe scena 19 speakeri de renume – agenti imobiliari, dezvoltatori, specialisti din industrii conexe si reprezentanti ai presei.
Dan Negulescu - Ambasador NAR pentru Europa de Est, Toma Filipovici – Presedinte APAIR 2021, Razvan Muntean - CEO IMOPEDIA.ro si Kenny Parcell – Presedinte ales NAR 2022 au „spart gheata” si au dat tonul evenimentului care a durat nu mai putin de 9 ore.
Pe scena au urcat, pe rand, speakeri care i-au tinut pe participanti cu sufletul la gura, dar le-au si descretit fruntile.
Smaranda Heroiu, Director Executiv Upgrade 100, cel mai mare festival regional de digital & tehnologie, a oferit o perspectiva interesanta si inedita asupra tendintelor si inovarii. Smaranda vorbeste despre dezvoltarea fara precedent a umanitatii in viitorul apropiat si despre cum organizatiile vor deveni mai agile in procesul lor de transformare exponentiala.
Teodora Metiu, Trainer Public Speaking, a facut o incursiune originala in arta comunicarii eficiente.
Cristian China-Birta, antreprenor, trainer, speaker si blogger Kooperativa 2.0, a.k.a. „Chinezu”, a explicat ce se ascunde in spatele sintagmei „Social media nu vinde”.
Cristian Onetiu, Investor & chairman of the Board of Unicorp Ventures, a adus propria perspectiva despre cum sa actionezi intr-o piata in schimbare prezentand cateva implementari pe cat de futuriste, pe atat de realiste.
The Art of Real Estate a inclus si o editie speciala a emisiunii ZAI la o Cafea realizata de Razvan Muntean - CEO IMOPEDIA.ro, care l-a avut ca invitat, in premiera, pe Dan Bucsa, economistul-sef pentru Europa Centrala si de Est in cadrul UniCredit Bank Londra, intr-un dialog cu cartile pe masa despre piata imobiliara vazuta din perspective macroeconomice.
Super Zola Szerencses – 2021 ORRA - Educator of the year, Lisa Hill – President Elect ORRA - Orlando Regional REALTOR® Association si Cliff Long – CEO Orlando Regional REALTOR® Association au transmis perspectiva lor asupra pietei si a solutiilor care asigura succesul in industria imobiliara.
The Art of Real Estate a fost si momentul lansarii noii aplicatii Imopedia.ro, care integreaza solutii PropTech inovatoare si elemente de AI. Fara doar si poate, vorbim despre aplicatia care va revolutiona modul in care profesionistii din imobiliare se vor conecta, pe viitor, cu clientii lor, indiferent ca sunt vanzatori, cumparatori sau chiriasi. Aceasta aplicatie ofera beneficii relevante pentru toti cei implicati in procesul de tranzactionare, prin crearea unui mediu de lucru organizat si asigurarea unei comunicari fluente si centralizate.
Pentru cei mai multi dintre participanti, The Art of Real Estate a fost confirmarea faptului ca au facut „the right choice”. A fost mandria de a face parte din aceasta lume, in care profesia a fost ridicata la rang de arta. Pentru altii a fost declicul de care aveau nevoie pentru a-si face curaj si a porni pe un drum nou: cel al reprezentarii exclusive. Pentru unii poate ca nu a fost suficient. Insa, fara doar si poate, aceasta ultima categorie va reveni negresit la The Art of Real Estate 2023. Pentru ca e prea frumos ca sa fie adevarat. Dar daca e?