Maguay a organizat No Time for Downtime, editia a XII-a

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Maguay a organizat No Time for Downtime, editia a XII-a Maguay a organizat No Time for Downtime, editia a XII-a
de Manager.ro la 09 Oct. 2014
Urmareste-ne pe Google News
maguayinformatiihardwaresoftwaretehnologiicorporate

Maguay a organizat cea de-a XII-a editie a evenimentului No Time For Downtime, unul dintre cele mai reprezentative evenimente pentru piata de IT din Romania.

Maguay a organizat pe 2 octombrie la JW Marriott Grand Hotel a XII-a editie a No Time for Downtime, un eveniment in care au fost prezentate cele mai noi solutii informatice pentru infrastructura organizatiilor, servere si solutii de stocare enterprise, aplicatii informatice, solutii de securitate, back-up si virtualizare. 

Participantii la eveniment – peste 200 de specialistii IT si reprezentanti din managementul companiilor din Romania - au discutat direct cu lideri si generatori de tehnologie la nivel global, precum: Intel Corporation, Oracle Corporation, SAP, Symantec Corporation, Fortinet, Nexenta, VMware, Kingston, ASUS. 

No Time for Downtime 12 a fost structurat in doua sectiuni: prezentari sustinute de catre partenerii evenimentului, unde au fost  descrise tehnologii si solutii inovative si un showcase, in cadrul caruia specialistii Maguay si ai partenerilor au prezentat produse in premiera si au realizat demonstratii privind perfomantele pe care le pot atinge solutiile expuse.

No Time for Downtime este evenimentul la care Maguay a prezentat intotdeauna tehnologii de ultima ora. Dintre produsele si solutiile expuse in showcase mentionam: 

Gama de servere Maguay eXpertServer echipate cu noua generatie de procesoare Intel® Xeon® E5-2600 v3;

Platforme de storage unificat eXpertStor si PowerStor, cu functionalitati enterprise si hardware standardizat, bazate pe software NexentaStor si servere Maguay eXpertServer;

Platforma in-memory computing SAP HANA; 

Oracle Exadata Database –platforma Oracle pentru stocarea datelor si pentru procesarea tranzactiilor online (OLTP), stocarea datelor (DW) si consolidarea fluxurilor de lucru complexe;

Solutiile complete Fortinet pentru protectie si securizare a infrastructurii IT din companii;


iTrack - solutia avansata de management si monitorizare GPS a flotei auto, produsa de Maguay;

Solutiile de e-learning Maguay pentru mediul academic si corporate, precum si sistemul de testare profesionala Maguay QuizMaster. 

Maguay GamePower X99, cel mai puternic desktop de gaming Maguay bazat pe platforma Haswell-E(xtreme) - procesor desktop cu 8 nuclee, Intel Core i7 Extreme Edition 5960X, 32GB de memorie RAM ultrarapida, DDR4, placa video ASUS GeForce GTX 780;

Gama Maguay de sistemele portabile si desktop pentru office, statii grafice si gaming.

Eduard Pughin, Director Operatiuni Maguay a prezentat produsele noi din portofoliul Maguay si proiectele implementate de companie in 2014.

Reprezentantul Intel Corporation, Wojciech Bosek, Field Application Engineer, CEE Server Product Specialist, a adus in discutie sporul de performata adus de noua generatie de procesoare Intel® Xeon® E5-2600 v3.

“Maguay a adus in premiera in Romania, de  nenumarate ori, cele mai noi tehnologii Intel, iar in cadrul celei de-a XII-a editii No Time for Downtime, am avut inca odata ocazia sa facem asta impreuna: am prezentat noua platforma Grantley si noile procesoare Intel® Xeon® E5-2600 v3, care vor motoriza noua generatie de servere Maguay. ”, a declarat Bogdan Georgescu, Channel Account Manager, Intel
Bogdan Rusu, Business Solutions Architect, SAP Romania, a prezentat Platforma in-memory computing SAP HANA si principalele beneficii ale acesteia. Tehnologia in-memory asigura procesarea unor cantitati masive de date intr-un timp foarte scurt – de 10.000 de ori mai repede comparativ cu bazele de date traditionale, ceea ce inseamna ca organizatiile de orice tip pot gestiona toate procesele operationale critice in timp real.

“Simplificarea infrastructurilor IT complexe si a managementului datelor reprezinta in momentul de fata o prioritate pentru companii avand in vedere ca traim intr-o era dominata de mobilitate, social media si Big Data. Astfel specialistii IT prezenti in cadrul evenimentului, organizat de partenerul nostru Maguay, au avut posibilitatea sa afle care sunt beneficiile SAP HANA, tehnologia care ajuta companiile sa uneasca bazele de date, procesarea si aplicatiile intr-o singura platforma oferind acestora o infrastructura IT simplificata, o viteza mult mai mare de reactie si posibilitatea de a genera noi procese de business innovative.”, a declarat Valentin Tomsa, Director General, SAP Romania.

Johan van den Boogaart, Partner Account Manager CEE Nexenta Systems, a prezentat solutii enterprise inovative de stocare de tip „open-source/ software-defined storage” in conditiile preconizate de crestere exponentiala a necesarului de stocare si a reducerii bugetelor IT.

Prezentarile Oracle, au atins 2 subiecte distincte. Cristian Termure, Principal Hardware Sales consultant, Oracle Romania si Ciprian Pustianu, Technology Senior Sales Consultant, Oracle Romania au vorbit despre sistemele de stocare Oracle ZFS Storage ZS3 si Oracle Database12c optimizata pentru storage Oracle. Ciprian Antoniu, Technology Principal Sales Consulting, Oracle Romania, a vorbit despre Oracle Endeca Information Discovery.

Khaled Hassan Consultant Systems Engineer Fortinet, a prezentat solutiile de securitate FortiMail si FortiADC.

Prezentarea sustinuta de Marius Turlea, Technology Solutions Manager, Symantec Romania a pus accentul pe siguranta datelor oferita prin utilizarea solutiei de back-up Symantec Backup Exec 2014.

“Suntem onorati sa participam pentru al optulea an consecutiv la evenimentul No Time for Downtime, un eveniment de referinta pentru comunitatea specialistilor IT din Romania. Maguay este un partener strategic pentru Symantec, iar interesul manifestat de clientii participanti la eveniment pentru solutiile prezentate ne da incredere in potentialul important de crestere, in continuare, a numarului si complexitatii proiectelor comune.” a declarat Vasile Aniculaesei, Country Manager Symantec Romania.
Cristian Radu, Territory System Engineer VMWare, a vorit despre arhitectura Software-Defined Data Center si principalele beneficii ale acesteia.  

In prezentarea finala, Petre Iordanescu, Project Manager and Software Development Manager Maguay a prezentat solutiile de e-Learning oferite de Maguay atat pentru mediul academic cat si corporate.

„Ne bucuram ca am avut alaturi de noi si la editia din acest an nume de referinta din domeniul IT, generatori de tehnologie, care au prezentat solutiile si tehnologiile urmatorilor ani. Pornind de la nevoile reale ale utilizatorilor, educand si inovand piata locala, am oferit in cei 22 de ani de activitate solutii performante hardware si software la un excelent raport pret/performanta, integrand intotdeauna cele mai noi tehnologii disponibile. Urmand acest model, am reusit mereu sa ne atingem obiectivele propuse.”, a declarat Corvin Pughin, Director Comercial Maguay.

Pentru mai multe informatii referitoare la eveniment si prezentarile sustinute, accesati www.NTFD.ro. 

Ultimele NOUTATI

Ce trebuie sa faci daca ti-a expirat permisul de conducere: reguli 2024
Noutati auto 2022 - stiri din domeniul auto

Ce trebuie sa faci daca ti-a expirat permisul de conducere: reguli 2024

today18 Apr. 2024
Cum poti sa incepi sa investesti la Bursa de Valori Bucuresti
Financiar-Bancar

Cum poti sa incepi sa investesti la Bursa de Valori Bucuresti

today18 Apr. 2024
Nichita Stanescu - o noua carte a marelui poet apare dupa 40 de ani de la moartea sa - De dor de sufletul lui Andersen
Cultura generala

Nichita Stanescu - o noua carte a marelui poet apare dupa 40 de ani de la moartea sa - De dor de sufletul lui Andersen

today18 Apr. 2024
GHID FISCAL. Noi reguli de la ANAF pentru persoanele fizice care inchiriaza sau subinchiriaza bunuri mobile si imobile: cum se calculeaza taxele catre stat
Ultimele stiri economice

GHID FISCAL. Noi reguli de la ANAF pentru persoanele fizice care inchiriaza sau subinchiriaza bunuri mobile si imobile: cum se calculeaza taxele catre stat

today18 Apr. 2024
Primele semne clare de criza in imobiliare incep sa apara: raport oficial de la o institutie a statului
Imobiliare

Primele semne clare de criza in imobiliare incep sa apara: raport oficial de la o institutie a statului

today18 Apr. 2024
Idei de activitati care-ti aduc bani de acasa: iti trebuie doar un calculator, internet si un card bancar pe care sa ti se vireze banii
Banii tai - sectiune de educatie financiara

Idei de activitati care-ti aduc bani de acasa: iti trebuie doar un calculator, internet si un card bancar pe care sa ti se vireze banii

today18 Apr. 2024
Cele mai grave greseli la volan: aceste gesturi duc anual la mii de decese
Noutati auto 2022 - stiri din domeniul auto

Cele mai grave greseli la volan: aceste gesturi duc anual la mii de decese

today17 Apr. 2024
Verificari obligatorii la masina, cand vine vara: nu mai amana vizita la service
Noutati auto 2022 - stiri din domeniul auto

Verificari obligatorii la masina, cand vine vara: nu mai amana vizita la service

today17 Apr. 2024
E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Partenerii nostri

Te-ar putea interesa si

Nichita Stanescu - o noua carte a marelui poet apare dupa 40 de ani de la moartea sa - De dor de sufletul lui Andersen
Cultura generala

Nichita Stanescu - o noua carte a marelui poet apare dupa 40 de ani de la moartea sa - De dor de sufletul lui Andersen

today18 Apr. 2024
GHID FISCAL. Noi reguli de la ANAF pentru persoanele fizice care inchiriaza sau subinchiriaza bunuri mobile si imobile: cum se calculeaza taxele catre stat
Ultimele stiri economice

GHID FISCAL. Noi reguli de la ANAF pentru persoanele fizice care inchiriaza sau subinchiriaza bunuri mobile si imobile: cum se calculeaza taxele catre stat

today18 Apr. 2024
Primele semne clare de criza in imobiliare incep sa apara: raport oficial de la o institutie a statului
Imobiliare

Primele semne clare de criza in imobiliare incep sa apara: raport oficial de la o institutie a statului

today18 Apr. 2024
Idei de activitati care-ti aduc bani de acasa: iti trebuie doar un calculator, internet si un card bancar pe care sa ti se vireze banii
Banii tai - sectiune de educatie...

Idei de activitati care-ti aduc bani de acasa: iti trebuie doar un calculator, internet si un card bancar pe care sa ti se vireze banii

today18 Apr. 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
x