Sanatos la Serviciu

Sfaturile Bucatarasului cel dibaci: Imaginatia in bucatarie

Sfaturile Bucatarasului cel dibaci: Imaginatia in bucatarie

today07 Mai. 2011

Bucatarasul cel dibaci ne recomanda sa tinem cont de regulile minime de preparare a mancarii dorite. Totusi, in bucatarie, regulile se pot imbunatati cu multa, foarte multa imaginatie.
Sfaturile Bucatarasului cel dibaci: Cum sa mancam sanatos - Alegerea carnii

Sfaturile Bucatarasului cel dibaci: Cum sa mancam sanatos - Alegerea carnii

today07 Mai. 2011

Bucatarasul cel dibaci subliniaza importanta alegerii materiilor prime necesare la prepararea mancarurilor. Vorbim despre cum sa alegem carnea.
Cum sa mancam sanatos: Cozonaci pufosi

Cum sa mancam sanatos: Cozonaci pufosi

today05 Mai. 2011

Bucatarasul cel Dibaci ne dezvaluie cateva trucuri pentru a obtine cozonaci pufosi. Va invitam sa urmariti filmuletul pentru a afla la ce se refera bucatarasul.
Cum sa mancam sanatos: Mirosul de carne de miel

Cum sa mancam sanatos: Mirosul de carne de miel

today03 Mai. 2011

Un truc important dezvaluit de catre Bucatarasul cel dibaci. Vizioneaza filmulul de mai jos si afla la ce se refera.
Sfaturile Bucatarasului cel dibaci: Trucuri privind friptura de miel si stufatul

Sfaturile Bucatarasului cel dibaci: Trucuri privind friptura de miel si stufatul

today02 Mai. 2011

Bucatarasul cel Dibaci ne vorbeste despre friptura de miel si stufat.
 Sfaturile bucatarasului cel Dibaci: Farmecul condimentelor

Sfaturile bucatarasului cel Dibaci: Farmecul condimentelor

today28 Apr. 2011

Bucatarasul cel Dibaci ne vorbeste despre farmecul condimentelor.
Sfaturile bucatarasului cel Dibaci: Ce adaug in mancare

Sfaturile bucatarasului cel Dibaci: Ce adaug in mancare

today20 Apr. 2011

Bucatarasul cel Dibaci prezinta: Cum sa manancam sanatos la serviciu. Avem pentru dvs 8 episoade.
Sfaturile bucatarasului cel Dibaci: Cum sa mancam sanatos la serviciu. Despre muschiul de vita si clatitele de post

Sfaturile bucatarasului cel Dibaci: Cum sa mancam sanatos la serviciu. Despre muschiul de vita si clatitele de post

today19 Apr. 2011

Bucatarasul cel Dibaci prezinta: Cum sa manancam sanatos la serviciu. Avem pentru dvs 8 episoade.
Alternative culinare: Carne de vita vs. carne de peste

Alternative culinare: Carne de vita vs. carne de peste

today19 Apr. 2011

Capitanul Gurmand va prezinta Alternative culinare.
Sfaturile Bucatarasului cel Dibaci: Cum sa mancam sanatos la serviciu. Episodul VI

Sfaturile Bucatarasului cel Dibaci: Cum sa mancam sanatos la serviciu. Episodul VI

today18 Apr. 2011

Bucatarasul cel Dibaci prezinta: Cum sa manancam sanatos la serviciu. Avem pentru dvs 8 episoade.
Sfaturile Bucatarasului cel Dibaci: Cum sa mancam sanatos la serviciu. Episodul V

Sfaturile Bucatarasului cel Dibaci: Cum sa mancam sanatos la serviciu. Episodul V

today14 Apr. 2011

Bucatarasul cel Dibaci prezinta: Cum sa manancam sanatos la serviciu. Avem pentru dvs 8 episoade.
Sfaturile Bucatarasului cel Dibaci: Cum sa mancam sanatos la serviciu. Episodul IV

Sfaturile Bucatarasului cel Dibaci: Cum sa mancam sanatos la serviciu. Episodul IV

today13 Apr. 2011

Bucatarasul cel Dibaci prezinta: Cum sa manancam sanatos la serviciu. Avem pentru dvs 8 episoade.
Sfaturile Bucatarasului cel Dibaci: Cum sa mancam sanatos la serviciu. Episodul III

Sfaturile Bucatarasului cel Dibaci: Cum sa mancam sanatos la serviciu. Episodul III

today11 Apr. 2011

Bucatarasul cel Dibaci prezinta: Cum sa manancam sanatos la serviciu. Avem pentru dvs 8 episoade.
Sfaturile Bucatarasului cel Dibaci: Cum sa mancam sanatos la serviciu. Episodul II

Sfaturile Bucatarasului cel Dibaci: Cum sa mancam sanatos la serviciu. Episodul II

today08 Apr. 2011

Bucatarasul cel Dibaci prezinta: Cum sa manancam sanatos la serviciu.
Sfaturile Bucatarasului cel Dibaci: Cum sa mancam sanatos la serviciu

Sfaturile Bucatarasului cel Dibaci: Cum sa mancam sanatos la serviciu

today07 Apr. 2011

Bucatarasul cel Dibaci prezinta: Cum sa manancam sanatos la serviciu. Va prezentam in cateva episoade cele mai importante linii directoare privind alimentatia in general si masa la serviciu in special
Interviul Bucatarasului cel Dibaci: sa mancam sanatos la serviciu

Interviul Bucatarasului cel Dibaci: sa mancam sanatos la serviciu

today06 Apr. 2011

Bucatarasul cel dibaci prezinta: Cum sa manancam sanatos la serviciu. Cateva sfaturi despre o mancare sanatoasa.

Cititorii site-ului au evaluat articolele din sectiunea "Sanatos la Serviciu" cu NAN / 5 din 0 evaluari
12pagina 1 din 2

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.
Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special de mai jos?
E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE
E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE


Mihai Balescu
Editorial de Mihai Balescu

Ghidul angajatorului. La ce restrictii trebuie sa fiti atent atunci cand angajati tineri?


In primul rand, o precizare: tinerii, in sensul folosit in acest articol, sunt persoanele cu varsta cuprinsa intre 15 si 18 ani. Facem aceasta precizare deoarece exista mai multe acte normative care utilizeaza notiunea de “tineri”, uneori cu referire la minori, alteori la cetatenii intre 14 si 35 de ani. Din punct de vedere al relatiilor de munca, tinerii sunt cei din segmentul 15-18 ani, conform HG nr. 600/2007, un act normativ care stabileste niste restrictii legate de protectia la locul de munca. Astfel: a) Tinerii cu varsta cuprinsa intre 15 si 16 ani pot incheia un contract de munca in calitate de salariat, cu acordul...
Mihai Balescu
Editorial de Mihai Balescu

Ghidul angajatorului. Conditii care trebuie indeplinite pentru ca o concediere disciplinara sa fie corecta


Art. 61 din Codul muncii spune ca angajatorul poate dispune concedierea disciplinara a unui salariat in cazul in care acesta a savarsit o abatere grava sau abateri repetate de la regulile de disciplina a muncii ori de la cele stabilite prin contractul individual de munca, contractul colectiv de munca aplicabil sau regulamentul intern. Art. 61 constituie principala prevedere referitoare la concedierea disciplinara, dar, din pacate, una destul de neclara, deoarece nu raspunde la o intrebare esentiala: ce inseamna “abatere grava”?  Codul muncii nu defineste notiunea de “abatere grava”.  Putem considera, la...



Recomandari MANAGER.RO




Cele mai citite stiri





Aboneaza-te la
Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole
despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare,
Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT
Raportul Special
"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform cu Regulamentului UE 679/2016
x