Horoscopul Afacerilor 2010

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Horoscopul Afacerilor 2010
de Manager.ro la 12 Feb. 2010
Urmareste-ne pe Google News
afacerihoroscop 2010idei de afaceri


Horoscopul Afacerilor 2010

Descopera ce afacere ti se potriveste in functie de horoscop!


Ce au in comun afacerile cu Horoscopul? Ei bine, ai fi surprins sa afli ca cei mai mari oameni de afaceri activeaza exact in domeniile specifice zodiei lor! Mai mult, unii chiar isi consulta periodic zodiacul pentru a afla daca noua lor idee va avea succes si daca le este sau nu predestinata!

Ti-ai dorit vreodata sa ai la dispozitie un material cu idei de afaceri si chiar afaceri la cheie specifice zodiei tale? Ei bine, acum exista! 12 CD-uri pentru 12 zodii! Pe langa ideile de afaceri vei afla si: de ce acele idei sunt cele mai bune pentru tine, ce te caracterizeaza si cum te vei comporta cu sef, vei face bani sau nu, vei munci sau te vei retrage daca nu va merge!

Nu alege la intamplare! Alege afacerea pentru care esti nascut! Afla ce ti-au pregatit astrele!


BERBEC

Zodie de foc, Berbecul marcheaza echinoctiul de primavara, fiind asociat cu tot ceea ce este nou, cu inceputul a toate cele. Cei nascuti sub semnul Berbecului sunt adesea deschizatori de drumuri, descoperitori sau oameni de afaceri care cladesc din nimic! Ei cauta mereu idei noi, fac planuri si imping mereu lucrurile inainte, calauziti de o foarte buna intuitie.

Dorinta secreta a persoanelor nascute in zodia berbecului este de a promova, de a urca cat mai sus pe scara sociala. Ei adora sa fie sefi si sa comande, iar ceilalti sa-i asculte, lucru care nu este deloc dificil de realizat, tinand cont de faptul ca sunt guvernati de Marte, zeul razboiului.

Influenta lui Marte asupra lor ii face luptatori innascuti si le pastreaza mereu activ spiritul de competitie. Verbul caracteristic berbecilor este "a indrazni", ei cultivandu-si inca din copilarie curajul si increderea in sine. Un manager berbec va face tot posibilul ca firma lui sa fie cea mai profitabila si cea mai cunoscuta in piata!

Domenii de excelenta ale Berbecului: sport, cascadorie, arte martiale, pilotaj, salvamontism

Personalitati nascute in zodia Berbecului: Cristian Tantareanu, George Copos, Garry Kasparov, Johann Sebastian Bach, Vincent Van Gogh, Nichita Stanescu, Parintele Cleopa, Sergiu Nicolaescu, Charlie Chaplin

Afacerile specifice Berbecului – pe CD-ul Afaceri pentru Berbec!



TAUR

Zodie de pamant, Taurul este un personaj de neclintit, de nepatruns, pentru care stabilitatea este cel mai important lucru din lume. Pentru un astfel de iubitor al stabilitatii, caminul va avea o valoare fundamentala. De aceea, adesea, ei vor face cariera in prefesii legate de locuinta.

Cei nascuti in zodiac Taurului sunt mari iubitori de armonie si echilibru. Ei vor cauta mereu sa analizeze orice situatie pana in cele mai mici detalii pentru a putea prevede orice schimbare neagreabila, care ar putea sa le deranjeze confortul.

Idealul de viata al nativilor in Taur este acela de a place oamenilor, de a avea o cota inalta in ochii acestora. Astfel, domeniul recomandat taurilor pentru desfasurarea activitatii este cel al serviciilor. Acolo isi vor putea crea un renume si vor putea deveni vestiti pentru munca pe care o desfasoara in folosul semenilor lor.

Domenii de excelenta ale taurului: amenajari, reparatii, horticultura, arhitectura, decoratiuni

Personalitati nascute in zodia Taurului: Ion Tiriac, Elizabeta a II-a(Regina Angliei), William Shakespeare, Al Pacino, Papa Ioan Paul II, Maia Morgenstern, Lucian Blaga

Afacerile specifice Taurului – pe CD-ul Afaceri pentru Taur!


GEMENI

Cei nascuti in zodia Gemenilor sunt cei mai schimbatori nativi ai zodiacului. Acestia se simt cel mai bine in toiul evenimentelor, in societate, pentru ca doar acolo pot sa dialogheze, sa dezbata si sa promoveze idei si informatii.

Ei pot stabili foarte usor relatii umane, datorita pasiunii sale pentru comunicare si abilitatii sale de a spune sau a a face ceva care sa atraga atentia.

Geamanul va fi un foarte bun om de afaceri! Nimeni nu are puterea sa de convingere si, mai ales, farmecul sau cu care reuseste sa-si atraga clientii. Iar pasiunea cu care el va desfasura orice tip de activitate il va purta garantat catre culmile succesului!

Nativii in Gemeni sunt adevarati profesionalisti. Nu vor face niciodata un lucruu doar ca sa fie facut, iar gandirea sa mereu activa nu-l va lasa sa se plafoneze. Astfel, gemanul va face deseori performanta, fiind un reprezentant al intelectului pur.

Usurinta cu care stabileste contacte umane si buna capacitate de negociere indeamna geamanul sa se indrepte in special catre domeniul comertului.

Domenii de excelenta ale Gemenilor: comert, servicii, vanzari, intermedieri, relatii cu publicul

Personalitati nascute in zodia Gemenilor: Donald Trump, John F. Kennedy, Marilyn Monroe, Blaise Pascal, Nicolae Iorga, George Calinescu, Kylie Minogue

Afacerile specifice Gemenilor – pe CD-ul Afaceri pentru Gemeni!



RAC

Semn de apa, racul este un personal complex; nativii acestei zodii au o personalitate greu de prins in tipare, la ei intalnind deseori caracteristici contradictorii.

Guvernat de Luna, racul este pasnic, visator si traditionalist. El are un dezvoltat simt al trecutului si al valorilor din timpurile de demult. Ca urmare, vor demara adesea afaceri in domenii care tin de trecut, de tot ce este vechi si misterios.

Rabdarea este o alta caracteristica a celor nascuti sub semnul racului. Alaturi de intuitie, aceasta ii ajuta pe acestia sa analizeze foarte bine orice situatie pana in cel mai mic detaliu si sa ia decizia cea mai buna.

Verbul caracteristic acestei zodii este „a simti”, racii fiind de parere ca sentimentele trebuie sa-l domine pe om. Ca urmare, ei se vor simti cel mai bine in postura de a avea pe cineva in grija.

Domenii de excelenta ale racului: educatia, literatura, asistenta sociala, pictura, psihologie

Personalitati nascute in zodia Racului: Estée Lauder, Antoine de Saint-Exupery, Printesa Diana, Franz Kafka, Dalai Lama, Rembrandt, Nicolae Balcescu, Octavian Paler

Afacerile specifice Racului – pe CD-ul Afaceri pentru Rac!



LEU

Zodie de foc, Leul este zodia puterii, a capacitatii de a conduce. Se spune despre Leu ca este „conducatorul” tuturor celorlalte zodii, el intrunind toate calitatile neceasare pentru a fi lider in domeniul pe care si-l alege.

Persoanale nascute sub semnul Leului sunt puternice si curajoase si nu par sa depuna nici un efort pentru a ajunge cat mai sus pe scara societatii. Ei isi vor asuma orice fel de responsabilitati si vor duce la indeplinire lucruri pe care altii nu sunt in stare sa le faca.

Leii sunt oameni luptatori, convinsi ca e destul sa vrei ca sa ai. Aceasta dorinta a lor de a avea totul ii indeamna deseori sa fie autoritari si sa dea ordine. Cu toate acestea, nativii in Leu vor avea mare succes ca sefi; ei vor inspira celor din jur incredere si dorinta de a face intotdeauna ceva mai mult.

Domenii de excelenta ale Leului: oricare, cu conditia ca el sa conduca.

Personalitati nascute in zodia Leului: Dinu Patriciu, Henry Ford, Alexandre Dumas, Yves Saint Laurent, Mata Hari, Neil Armstrong, Napoleon Bonaparte, Toma Caragiu, Marin Preda, Panait Istrati

Afacerile specifice Leului – pe CD-ul Afaceri pentru Leu!



FECIOARA

Nativii in Fecioara sunt oamenii ai realitatii si lucrurilor exacte, ai sigurantei si responsabilitatii.

Verbul caracteristic Fecioarei este „a analiza”; ei vor dori mereu sa solutioneze orice problema, indiferent de complexitate, la fata locului. De asemenea, cei nascuti sub acest semn nu vor suporta neregularitatile si vor cauta tot timpul sa le indrepte, cu orice pret.

Nativii acestei zodii dau dovada de o buna mobilitate in afaceri. Au curaj si inspiratie in activitatile comerciale de orice fel si o mare putere de convingere asupra colaboratorilor.

O Fecioara va dori tot timpul sa cunoasca cat mai multe indeletniciri si de aceea ii vom gasi adesea pe acesti nativi perfectionandu-se cot la cot cu subalternii lor.

Domenii de excelenta ale Fecioarei: amenajari exterioare si interioare, constructii, agricultura, zoologia

Personalitati nascute in zodia Fecioarei: Warren Buffett, Maica Teresa, Lev Tolstoy, Johann von Goethe, Michael Jackson, Andrea Bocelli, George Bacovia, Mihail Kogalniceanu, Ion Agabiceanu  

Afacerile specifice Fecioarei – pe CD-ul Afaceri pentru Fecioara!


BALANTA

Zodie de aer, Balanta este cel mai „sociabil” semn al zodiacului. Nativii acestei zodii sunt oameni bine primiti in societate datorita firei lor agreabile si abilitatilor de comunicare cu care sunt inzestrati.

Cei nascuti sub semnul Balantei sunt mari iubitori ai frumosului, ai artei in special. Le place sa creada ca pot contribui la implinirea frumosului in aceasta lume si de aceea, de multe ori, ii vom gasi desfasurandu-si activitatea chiar in acest domeniu.

Balanta va avea intotdeauna un plan bine-definit dupa care va actiona. Tocmai de aceea ei vor avea succes in chestiuni pe care unii nici nu indraznesc sa le viseze!

Nativii acestei zodii vor trai si vor munci facand orice efort este necesar pentru a atinge armonia. Inzestrati cu rabdare si buna dispozitie, acestia se vor dovedi a fi sefi respectati si cautati.

Domenii de excelenta ale Balantei: pictura, muzica, stiinte sociale, arte plastice

Personalitati nascute in zodia Balantei: Liliane Bettencourt (L`Oreal), Mahatma Gandhi, Giuseppe Verdi, Nietzsche, Alfred Nobel, Julio Iglesias, Brigitte Bardot, Regele Carol al II-lea al Romaniei, St.O.Iosif

Afacerile specifice Balantei – pe CD-ul Afaceri pentru Balanta
!


SCORPION

Zodie de apa, Scorpionul este unul dintre cele mai puternice semne zodiacale. Nativii acestei zodii au resurse fizice si psihice imense, fiind adevarati stapani ai vietii.

De o tenacitate inimaginabila, Scorpionii vor avea intodeauna idei marete si revolutionare care vor soca.

Personale nascute sub aceasta zodie vor lupta toata viata pentru onoruri si prestigu, dorinta lor ascunsa fiind de a ajunge bogati, de a scapa de grija zilei de maine.

Scorpionul este un personaj cunoscut drept foarte convingator si eficient in actiunile sale. Dispretuieste lucrul facut cu superficialitate si de aceea este mereu gata sa o ia de la capat daca ceva nu iese asa cum trebuie. El va gasi intotdeauna resursele necesare pentru a renaste!

Domenii de excelenta ala Scorpionului: auto, agricultura, medicina legala, fizica

Personalitati nascute in zodia Scorpionului: Bill Gates, Adi Dassler, Roman Abramovich, Pablo Picasso, Dostoievsky, Marie Curie, Martin Luther, Jean Francois Voltaire, Regele Mihai I de Romania, Dimitrie Cantemir, Traian Basescu

Afacerile specifice Scorpionului – pe CD-ul Afaceri pentru Scorpion!


SAGETATOR

Sagetatorul este cel mai echilibrat semn zodiacal dintre cele de foc. El va actiona doar atunci cand va fi cazul, dar si atunci fara sa atinga extremele.

Cei nativi in Sagetator vor tinti intotdeauna departe, vor avea idealuri inalte si scopuri bine conturate. Dorinta lor secreta este sa ajunga o persoana importanata, sa fie cautat, indiferent de domeniul pe care il vor imbratisa.

Sagetatorul nu este un egoist, dimpotriva, el va incerca pe cat posibil sa serveasca interesului general si cauzelor care ii pot aduce renumele printre semeni.

Persoanele nascute in Sagetator au o oarecare capacitate de a „privi” viitorul. Ei vor identifica situatiile dificile din timp si isi vor recunoaste partenerii de afaceri lasi sau tradatori.

Domenii de excelenta ale Sagetatorului: servicii, comert, calatorii, import-export, turism

Personalitati nascute in zodia Sagetatorului: Silviu Prigoana, Charles de Gaulle, Ludwig van Beethoven, Nostradamus, Gianni Versace, Tina Turner, Liviu Rebreanu, Maria Callas, Brad Pitt

Afacerile specifice Sagetatorului – pe CD-ul Afaceri pentru Sagetator!



CAPRICORN

Nativii in Capricorn au personalitati foarte bine conturate si foarte complexe. Disciplinati, decisi, rabdatori si echilibrati, acestia sunt rezistenti la orice fel de agresiuni din mediul exterior.

Dorinta de a se descurca singur face din Capricorn un nu prea bun coleg, insa un sef perfect. El si va conduce cu pricepere echipa si va atinge succesul tocmai prin conceptia sa ca intotdeauna este loc de mai bine.

Capricornii vor dicuta mereu in contradictoriu, indiferent de subiect, pentru ca le place sa puna raul inainte si sa fotografieze reactiile oamenilor.

Domenii de excelenta ale Capricornului: dresaj canin, sculptura, confectionare mobilier, geologie

Personalitati nascute in zodia Capricornului: Howard Hughes, Isaac Newton, Louis Pasteur, Benjamin Franklin, Gerard Depardieu, Al Capone, Anthony Hopkins, Ion Heliade Radulescu, Isaac Asimov

Afacerile specifice Capricornului – pe CD-ul Afaceri pentru Capricorn!



VARSATOR

Semn de aer, Varsatorul este un om activ, cautator a tot ceea ce este nou sau iesit din comun. Mereu schimbator, Varsatorul da dovada si de o mare flexibilitate in idei, el iubind originalul si misterul.

Pe nativii acestei zodii ii vom gasi adesea avantati in initiativele lor, fiind oameni daruiti si perseverenti.

Varsatorii au calitati si talente de exceptie, pe care si le vor cultiva mereu, cunoscand astfel succesul in domenii din cele mai recente si in plina expansiune.

Persoanele nascute sub acest semn stabilesc usor legaturi de durata cu ceilalti semeni, iar ca sefi sunt agreabili si pretuiti de catre subalterni.

Varsatorul va reusi sa se ridice din orice prapastie in care il va arunca viata si va cunoaste tot timpul maretia si stima publica!

Domenii de excelenta ale Varsatorului: informatica, fizica, terapii complementare, inginerie, robotica

Personalitati nascute in zodia Varsatorului: Michael Dell,  Wolfgang Amadeus Mozart, Charles Dickens, Charles Darwin, Phil Collins, Florin Piersic, I.L.Caragiale, Titu Maiorescu, Dinu Sararu

Afacerile specifice Varsatorului – pe CD-ul Afaceri pentru Varsator
!

 
PESTI

Apa inseamna, in cazul Pestilor, curatenie interioara, puritate. Persoanele nascute sub acest semn vor pretui oamenii capabili de compasiune si vor incerca si ei sa isi cultive aceasta valoare pe cat posibil.

Un Peste va dori mereu sa faca ordine printre cei din jur, in sensul perfectionarii lor. Isi doreste sa aiba langa el oameni "verticali" si nu suporta lipsa de incredere in propria persoana.

Pestii vor beneficia de mare popularitate datorita inclinatiei lor catre oameni.

De obicei echilibrat, Pestele va avea uneori unele mici scapari, uimindu-i pe cei din jur; ambitia insa il va ajuta sa se redreseze si sa isi duca la bun sfarsit planurile.

Domeniile de excelenta ale Pestelui: asistenta sociala, medicina, psihologie, piscicultura, literatura, actorie

Personalitati nascute in zodia Pestilor: Victor Hugo, Antonio Vivaldi, Michelangelo Buonarroti, Albert Einstein, Bruce Willis, Jon Bon Jovi, Mircea Eliade, Alexandru Ioan Cuza, George Toparceanu

Afacerile specifice Pestilor – pe CD-ul Afaceri pentru Pesti!

Ultimele NOUTATI

Primele semne clare de criza in imobiliare incep sa apara: raport oficial de la o institutie a statului
Imobiliare

Primele semne clare de criza in imobiliare incep sa apara: raport oficial de la o institutie a statului

today18 Apr. 2024
Cele mai grave greseli la volan: aceste gesturi duc anual la mii de decese
Noutati auto 2022 - stiri din domeniul auto

Cele mai grave greseli la volan: aceste gesturi duc anual la mii de decese

today17 Apr. 2024
Verificari obligatorii la masina, cand vine vara: nu mai amana vizita la service
Noutati auto 2022 - stiri din domeniul auto

Verificari obligatorii la masina, cand vine vara: nu mai amana vizita la service

today17 Apr. 2024
Cum a murit Toma Caragiu la cutremurul din 1977. Sotia lui rupe tacerea: Ce te uiti asa la mine de parca ti-ai lua adio?
Afla...

Cum a murit Toma Caragiu la cutremurul din 1977. Sotia lui rupe tacerea: Ce te uiti asa la mine de parca ti-ai lua adio?

today17 Apr. 2024
Klaus Iohannis, despre candidatura la sefia NATO: discutiile sunt foarte intense
Ultima ora

Klaus Iohannis, despre candidatura la sefia NATO: discutiile sunt foarte intense

today17 Apr. 2024
De trei luni de zile, Romania are cea mai mare rata a inflatiei din toata Uniunea Europeana
Economie

De trei luni de zile, Romania are cea mai mare rata a inflatiei din toata Uniunea Europeana

today17 Apr. 2024
Cati bani are, de fapt, Ion Tiriac. E mai bogat ca Becali?
Ultimele stiri economice

Cati bani are, de fapt, Ion Tiriac. E mai bogat ca Becali?

today17 Apr. 2024
Cele mai tari 30 de sfaturi financiare pentru cei trecuti de 30 de ani
Banii tai - sectiune de educatie financiara

Cele mai tari 30 de sfaturi financiare pentru cei trecuti de 30 de ani

today17 Apr. 2024
E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Partenerii nostri

Te-ar putea interesa si

Verificari obligatorii la masina, cand vine vara: nu mai amana vizita la service
Noutati auto 2022 - stiri din domeniul...

Verificari obligatorii la masina, cand vine vara: nu mai amana vizita la service

today17 Apr. 2024
Cum a murit Toma Caragiu la cutremurul din 1977. Sotia lui rupe tacerea: Ce te uiti asa la mine de parca ti-ai lua adio?
Afla...

Cum a murit Toma Caragiu la cutremurul din 1977. Sotia lui rupe tacerea: Ce te uiti asa la mine de parca ti-ai lua adio?

today17 Apr. 2024
Klaus Iohannis, despre candidatura la sefia NATO: discutiile sunt foarte intense
Ultima ora

Klaus Iohannis, despre candidatura la sefia NATO: discutiile sunt foarte intense

today17 Apr. 2024
De trei luni de zile, Romania are cea mai mare rata a inflatiei din toata Uniunea Europeana
Economie

De trei luni de zile, Romania are cea mai mare rata a inflatiei din toata Uniunea Europeana

today17 Apr. 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
x