Reteta zilei

De ce trebuie sa incerci aceste 5 traditii culinare de Anul Nou care iti vor aduce noroc

De ce trebuie sa incerci aceste 5 traditii culinare de Anul Nou care iti vor aduce noroc

today31 Dec. 2024

 Masa de Anul Nou nu este doar despre mancare, ci si despre simboluri, traditii si sperante pentru un viitor mai bun. In multe culturi din intreaga lume, ceea ce alegem sa consumam in noaptea...
Friptura de Craciun? De ce nu e bine sa speli carnea de porc inainte de gatire pericolul pe care multi il ignora

Friptura de Craciun? De ce nu e bine sa speli carnea de porc inainte de gatire pericolul pe care multi il ignora

today24 Dec. 2024

Pregatirea mesei de Craciun este un ritual special, iar friptura de porc ocupa un loc central pe masa festiva. Totusi, obiceiul de a spala carnea inainte de a o gati poate aduce mai multe riscuri...
Masa de Craciun gata intr-o ora. Cum sa gatesti friptura de porc care se topeste in gura sfaturi de la bucatarii profesionisti

Masa de Craciun gata intr-o ora. Cum sa gatesti friptura de porc care se topeste in gura sfaturi de la bucatarii profesionisti

today24 Dec. 2024

Masa de Craciun este unul dintre cele mai asteptate momente din an, iar preparatele traditionale sunt in centrul atentiei. Daca te gandesti cum sa impresionezi familia si prietenii fara sa petreci ore...
Reteta originala de salata de boeuf cum sa pregatesti cel mai iubit preparat de sarbatori

Reteta originala de salata de boeuf cum sa pregatesti cel mai iubit preparat de sarbatori

today23 Dec. 2024

Salata de boeuf este, fara indoiala, unul dintre cele mai indragite preparate din bucataria romaneasca, prezent pe mesele festive de Craciun, Revelion si alte ocazii speciale. Inspirata din...
De ce nu trebuie sa pui gelatina in piftie cat timp zeama este fierbinte – greseala care o face tulbure

De ce nu trebuie sa pui gelatina in piftie cat timp zeama este fierbinte – greseala care o face tulbure

today22 Dec. 2024

Piftia, unul dintre preparatele traditionale romanesti, este un fel de mancare nelipsit de pe mesele festive, mai ales de sarbatori. Gustul sau savuros si textura specifica o transforma intr-un...
De ce nu ar trebui sa pui stafide in cozonac prea devreme greseala care afecteaza textura

De ce nu ar trebui sa pui stafide in cozonac prea devreme greseala care afecteaza textura

today22 Dec. 2024

Stafidele sunt unul dintre ingredientele preferate ale multora atunci cand vine vorba de cozonac, adaugand o nota dulce si o textura interesanta. Totusi, momentul in care adaugi stafidele in aluat...
Desertul de Craciun gata in 30 de minute - reteta rapida care cucereste pe toata lumea

Desertul de Craciun gata in 30 de minute - reteta rapida care cucereste pe toata lumea

today21 Dec. 2024

Sarbatorile de iarna sunt momentul perfect pentru a crea amintiri frumoase alaturi de cei dragi, iar preparatele festive joaca un rol esential. In agitatia specifica acestui sezon, un desert rapid,...
Trucul genial care te ajuta sa gatesti drobul pentru masa de Craciun intr-o ora!

Trucul genial care te ajuta sa gatesti drobul pentru masa de Craciun intr-o ora!

today21 Dec. 2024

Drobul este unul dintre preparatele traditionale de pe masa de Craciun, un simbol al sarbatorilor pline de gust si voie buna. Totusi, procesul de pregatire poate fi intimidant, mai ales pentru cei...

Cum sa faci cozonaci pufosi de fiecare data secretul pe care bunica nu ti l-a spus

today20 Dec. 2024

Cozonacii pufosi, aromati si aurii sunt un simbol al sarbatorilor si o mandrie pentru orice gospodina. Desi multi dintre noi am incercat sa descoperim secretul bunicii, exista cateva detalii care pot...
Trucul genial care te ajuta sa fierbi sarmalele in doar o ora fara sa le pierzi gustul

Trucul genial care te ajuta sa fierbi sarmalele in doar o ora fara sa le pierzi gustul

today18 Dec. 2024

Sarmalele, un preparat emblematic al bucatariei traditionale romanesti, sunt nelipsite de pe mesele de sarbatoare, dar si de la evenimentele speciale. Cu toate acestea, timpul indelungat necesar...
Cum se prepara cel mai bun miel la cuptor: secretele retetei din batrani

Cum se prepara cel mai bun miel la cuptor: secretele retetei din batrani

today22 Apr. 2024

Vine Pastele si tot romanul pune pe masa preparate din miel, sub diverse forme, insa cel mai popular ramane mielul la cuptor. Cum se prepara?  
5 feluri de mancare rapida cu specific grecesc

5 feluri de mancare rapida cu specific grecesc

today31 Ian. 2024

Grecia, o tara renumita pentru peisajele sale pitoresti si istoria sa bogata, este de asemenea acasa pentru unele dintre cele mai delicioase si rapide feluri de mancare din lume.
7 feluri de mancare pe care le poti pregati din cartofi

7 feluri de mancare pe care le poti pregati din cartofi

today31 Ian. 2024

Cartoful, un aliment de baza in multe bucatarii din intreaga lume, ofera o mare varietate de posibilitati culinare. 
3 idei de retete pentru cina cu bani putini atunci cand ai musafiri

3 idei de retete pentru cina cu bani putini atunci cand ai musafiri

today30 Ian. 2024

Gazduirea unei cine pentru musafiri nu necesita intotdeauna un buget mare. 
Arta platoului cu branzeturi: Crearea unei experiente gastronomice deosebite

Arta platoului cu branzeturi: Crearea unei experiente gastronomice deosebite

today15 Ian. 2024

Prepararea unui platou cu branzeturi apetisant este o arta care imbina gusturile rafinate cu creativitatea. 
Explorand deliciile neasteptate: Dulceata de ceapa, un companion culinar versatil

Explorand deliciile neasteptate: Dulceata de ceapa, un companion culinar versatil

today06 Ian. 2024

Cand vine vorba de inovatii culinare, dulceata de ceapa reprezinta o descoperire remarcabila, aducand un amestec unic de dulceata si savoare in bucataria contemporana. 

Cititorii site-ului au evaluat articolele din sectiunea "Reteta zilei" cu 4 / 5 din 5 evaluari
12pagina 1 din 2

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.
Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special de mai jos?
E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE
E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE


Mihai Balescu
Editorial de Mihai Balescu

Ghidul angajatorului. La ce restrictii trebuie sa fiti atent atunci cand angajati tineri?


In primul rand, o precizare: tinerii, in sensul folosit in acest articol, sunt persoanele cu varsta cuprinsa intre 15 si 18 ani. Facem aceasta precizare deoarece exista mai multe acte normative care utilizeaza notiunea de “tineri”, uneori cu referire la minori, alteori la cetatenii intre 14 si 35 de ani. Din punct de vedere al relatiilor de munca, tinerii sunt cei din segmentul 15-18 ani, conform HG nr. 600/2007, un act normativ care stabileste niste restrictii legate de protectia la locul de munca. Astfel: a) Tinerii cu varsta cuprinsa intre 15 si 16 ani pot incheia un contract de munca in calitate de salariat, cu acordul...
Mihai Balescu
Editorial de Mihai Balescu

Ghidul angajatorului. Conditii care trebuie indeplinite pentru ca o concediere disciplinara sa fie corecta


Art. 61 din Codul muncii spune ca angajatorul poate dispune concedierea disciplinara a unui salariat in cazul in care acesta a savarsit o abatere grava sau abateri repetate de la regulile de disciplina a muncii ori de la cele stabilite prin contractul individual de munca, contractul colectiv de munca aplicabil sau regulamentul intern. Art. 61 constituie principala prevedere referitoare la concedierea disciplinara, dar, din pacate, una destul de neclara, deoarece nu raspunde la o intrebare esentiala: ce inseamna “abatere grava”?  Codul muncii nu defineste notiunea de “abatere grava”.  Putem considera, la...



Recomandari MANAGER.RO




Cele mai citite stiri





Aboneaza-te la
Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole
despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare,
Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT
Raportul Special
"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform cu Regulamentului UE 679/2016
x